Caorle - Apartmány Colombo s bazény na střeše, novinka 2018

Číslo pobytu: 270628
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od
Moderní rezidenční komplex se střešními bazény. Blízko pláže a nedaleko centra.
Velmi žádané ubytování. NEMO tour TIP.


Poloha a vybavení (Caorle - pláž Ponente): moderní a velmi komfortní rezidenční komplex se střešními bazény pro dospělé i děti se sluneční terasou a lehátky je situován poblíž historického centra (cca 1 km) a blízko písčité pláže Ponente (cca 50 m) s pozvolným vstupem do moře. V moderně a velmi pěkně zařízených apartmánech typu MONO je TV+SAT, klimatizace. Výtah i parkoviště v objektu. Vzhledem k lokaci je vhodné pro klienty s vlastní i autobusovou dopravou (viz další informace ohledně dopravy do Caorle).
Ideální místo pro rodinnou dovolenou za výhodnou cenu.

Bezesporu nejpůvabnější městečko na severním Jadranu CAORLE se pyšní především velmi starým historickým centrem. Nejznámější architektonickou dominantou je na pobřeží románský dóm s kuželovitou kampanilou. Příjemné místo k procházkám najdete v úzkých uličkách samotného centra, s mnoha stylovými obchůdky a posezeními v kavárničkách a pizzeriích. Turistickou atrakcí je také přístav, kde můžete společně s dalšími turisty sledovat každodenní práci místních rybářů, Caorle patří mezi vyhlášené rybářské centrum se staletou tradicí.
Díky své poloze na laguně je Caorle často nazýváno „malými Benátkami“. K tomu si přidejme výstavbu moderních rezidenčních objektů, písčitou, neobyčejně krásnou a pečlivě udržovanou pláž s pozvolným vstupem do moře a také velice kvalitní turistický servis s výbornou infrastrukturou služeb. A máme dokonalý scénář dovolené třeba právě v centrální části Caorle.

MOŘE A PLÁŽ, CENTRÁLNÍ ČÁST CAORLE
Pláže Levante a Ponente jsou dlouhé několik km a jsou tvořeny velmi jemným pískem. Pláž je jak veřejná, tak i soukromá. Pláž je vybavena veškerým servisem – sprchy a WC, bary, hřiště pro plážový volejbal a fotbal, půjčovny vodních šlapadel, skútrů i kajaků, spousta dětských atrakcí v podobě houpaček a prolézaček.

ZÁBAVA, SPORT
Pestré možnosti vodních sportů, půjčovny kol, čtyřkolek pro rodiny s dětmi, minigolf, tenisové kurty, trampolíny, dětské parky s atrakcemi jakými jsou minikáry a vodní čluny, herny pro děti i dospělé. Široký výběr restaurací s typickou italskou i mezinárodní kuchyní, bary, diskotéky, desítky obchodů a butiků, bohatý večerní i noční život.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2018
Již během roku 2013 většina italských letovisek zavedla vybírání pobytové taxy. Kromě jediného střediska -Lignano Sabbiadoro - se jednalo o všechny letoviska: Bibione, Caorle a Lido di Jesolo.
Na základě těchto skutečností z loňského roku uvádíme výši pobytové taxy, která byla v roce 2017 – dovolujeme si však upozornit, že se částka za pobytovou taxu může úpravou místní vyhlášky změnit. Jedná se o povinný příplatek splatný v místě pobytu – po příjezdu v kanceláři italského partnera.
U apartmánů v Caorle - 3,50 €/osoba od 12 let/týden (bez záruky). Pobytová taxa by se měla platit opět v období od května do září 2018. Děti do 12 let jsou od tohoto poplatku osvobozeny.
V době uzávěrky katalogu (24.11.2017) nebyla konkrétní výše poplatku v Caorle na sezónu 2018 známa. Přesné informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech na cestu a také na našem webu.

Ubytování: apartmán

MONO - typ A 2/4: maximálně pro 2-4 osoby, jedna místnost s rozkládacím gaučem a gaučem menším pro 1-2 děti, LCD/TV+SAT, s klimatizací, kuchyňským koutem, koupelnou se sprchou a WC. Doporučujeme rodinám = 2 dospělí + 2 děti, 1x parkovací místo k apartmánu je zajištěno. Balkon s posezením.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Za příplatek AUTOBUS
Doprava do Caorle k apartmánům Roberta je zajišťována standardními autokary v období od 19.05.- 15.09.2018. Odjezd je v pátek večer (čas dle místa odjezdu), příjezd na místo je v sobotu v ranních (dopoledních) hodinách. Odjezd je zpravidla v sobotu v podvečer mezi 17.-20.00 hod. a návrat do ČR v neděli dopoledne. Dopravu zajistíme z mnoha míst ČR (některá jsou s příplatkem k jízdence - informace ve Vaší cestovce).
Cena zpáteční jízdenky:
• dospělý 2100 Kč
• dítě do 12 let 1900 Kč

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • spotřeba vody, elektřiny a plynu
  • klimatizace
  • plážový servis (slunečník + 2 plážové lehátka)
  • vstup do bazénu (od 19. května do 15. září)
  • služby místní italské agentury
  • závěrečný úklid (kuchyňský kout klient uklízí sám).

Příplatky

  • povinné příplatky na místě: vratná kauce/apartmán/pobyt (příplatek: 100 Eur)
  • pobytová taxa placená na místě osoba od 12 let/týden (bez garance) (příplatek: 3,5 Eur)
  • fakultativně: dětská postýlka/den (příplatek: 20 €)
  • autobus, dospělý/zpáteční jízdenka (příplatek: 2100 Kč)
  • autobus, dítě do 12 let/zpáteční jízdenka (příplatek: 1900 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)