Caorle - Apartmány Roberta s bazénem, Novinka

Číslo pobytu: 270627
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od
Moderní rezidenční komplex s bazénem.
V ceně pobytu plážový servis a klimatizace.
Velmi oblíbené ubytování, doporučujeme včas rezervovat. Novinka 2018 - v nabídce od května.


Poloha a vybavení (Caorle - pláž Levante): velmi příjemný, moderní rezidenční komplex (otevřený v roce 2009) se nachází na klidném místě, jen 400 m od historického centra a jen cca 200 m od písčité pláže Levante. V areálu je k dispozici kromě bazénu pro dospělé i děti také zahrada a parkoviště (bazén je v provozu přibližně od 19 května do 22.září). Nedaleko jsou tenisové kurty a restaurace. Nejbližší supermarket je vzdálen cca 300 m. Všechny apartmány jsou vybavené moderním nábytkem v současném designu, s klimatizací, LCD/TV+SAT, mikrovlnnou troubou a trezorem. U každého apartmánu balkon/terasa.
Informace k bazénům: předpokládaný provoz bazénů v tomto roce u apartmánů Roberta je od 19.05.- 22.09.2018, odvislé od počasí především v květnu a září.

Vzdálenost z Prahy = 790 km, z Brna = 700 km
CAORLE je bezesporu nejpůvabnější městečko na severním Jadranu, které se pyšní především velmi starým historickým centrem. Nejznámější architektonickou dominantou je na pobřeží románský dóm s kuželovitou kampanilou. Příjemné místo k procházkám najdete v úzkých uličkách samotného centra, s mnoha stylovými obchůdky a posezeními v kavárničkách a pizzeriích. Turistickou atrakcí je také přístav, kde můžete společně s dalšími turisty sledovat každodenní práci místních rybářů, Caorle patří mezi vyhlášené rybářské centrum se staletou tradicí.
Díky své poloze na laguně je Caorle často nazýváno „malými Benátkami“. K tomu si přidejme výstavbu moderních rezidenčních objektů, písčitou, neobyčejně krásnou a pečlivě udržovanou pláž s pozvolným vstupem do moře a také velice kvalitní turistický servis s výbornou infrastrukturou služeb. A máme dokonalý scénář dovolené třeba právě v Caorle.

MOŘE A PLÁŽ, CENTRÁLNÍ ČÁST CAORLE
Pláže Levante a Ponente jsou dlouhé několik km a jsou tvořeny velmi jemným pískem. Pláž je jak veřejná, tak i soukromá. Pláž je vybavena veškerým servisem – sprchy a WC, bary, hřiště pro plážový volejbal a fotbal, půjčovny vodních šlapadel, skútrů i kajaků, spousta dětských atrakcí v podobě houpaček a prolézaček.

ZÁBAVA, SPORT
Pestré možnosti vodních sportů, půjčovny kol, čtyřkolek pro rodiny s dětmi, minigolf, tenisové kurty, trampolíny, dětské parky s atrakcemi jakými jsou minikáry a vodní čluny, herny pro děti i dospělé. Široký výběr restaurací s typickou italskou i mezinárodní kuchyní, bary, diskotéky, desítky obchodů a butiků, bohatý večerní i noční život.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2018
Již během roku 2013 většina italských letovisek zavedla vybírání pobytové taxy. Kromě jediného střediska - Lignano Sabbiadoro - se jednalo o všechny letoviska: Bibione, Caorle a Lido di Jesolo.
Na základě těchto skutečností z loňského roku uvádíme výši pobytové taxy, která byla v roce 2017 – dovolujeme si však upozornit, že se částka za pobytovou taxu může úpravou místní vyhlášky změnit. Jedná se o povinný příplatek splatný v místě pobytu – po příjezdu v kanceláři italského partnera.

Ubytování: apartmán

BILO - typ B 3/5 (cca 50 m2): maximálně pro 5 osob, jedna ložnice s manželským lůžkem a jedním samostatným lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, klimatizace, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, lednička s mrazničkou. 1x parkovací místo k apartmánu je garantováno. Balkon/terasa.
TRILO - typ C 5/7 = STANDARD (cca 70-75 m2):
maximálně pro 7 osob, 2x ložnice - jedna z nich s 2 lůžky a druhá ložnice s 3 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, lednička s mrazničkou. 1x parkovací místo k apartmánu garantováno. Balkon/terasa.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Za příplatek AUTOBUS
Doprava do Caorle k apartmánům Roberta je zajišťována standardními autokary v období od 19.05.- 15.09.2018. Odjezd je v pátek večer (čas dle místa odjezdu), příjezd na místo je v sobotu v ranních (dopoledních) hodinách. Odjezd je zpravidla v sobotu v podvečer mezi 17.-20.00 hod. a návrat do ČR v neděli dopoledne. Dopravu zajistíme z mnoha míst ČR (některá jsou s příplatkem k jízdence - informace ve Vaší cestovce).
Cena zpáteční jízdenky:
• dospělý 2100 Kč
• dítě do 12 let 1900 Kč

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • spotřeba vody, elektřiny a plynu
  • klimatizace
  • plážový servis (slunečník + 2 plážové lehátka)
  • vstup do bazénu (od 19. května do 22. září)
  • služby místní italské agentury
  • závěrečný úklid (kuchyňský kout klient uklízí sám).

Příplatky

  • povinné příplatky na místě: vratná kauce/apartmán/pobyt (příplatek: 100 Eur)
  • pobytová taxa placená na místě osoba od 12 let/týden (bez garance) (příplatek: 3,5 Eur)
  • fakultativně: dětská postýlka/den (příplatek: 20 €)
  • autobus, dospělý/zpáteční jízdenka (příplatek: 2100 Kč)
  • autobus, dítě do 12 let/zpáteční jízdenka (příplatek: 1900 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)