Dudince - Lázeňské hotely Smaragd/Rubín***, aktivní víkend

Číslo pobytu: 501845
3 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: plná penze
Ubytování: hotel
Cena od
Dudinská minerální voda, která léčí.
3* lázeňské hotely Rubín a Smaragd.
Moderní provozy Balneocentra, včetně bazénů Wellnea Centra. Letní venkovní bazén v areálu LH Rubín.


Aktivní víkend, pobyt na 3 dny/2 noci PÁTEK - NEDĚLE (uvedeno v ceníkové tabulce), dle zájmu a dohody je možné objednat i jiné dny. Pobyt mohou absolvovat pouze osoby starší 18 let.
V ceně plná penze, denní volný vstup do vnitřního relaxačního bazénu v LH Rubín (celoročně, v provozních hodinách), vstup do venkovního letního bazénu Rubín (během provozu, obvykle letní období červen-srpen), 1x za pobyt 20minut vstup do minerálního bazénu s dudinskou léčivou vodou (v LD Rubín). Navíc ZDARMA: 2x 1-hodinový vstup do Vitálního světa Wellnea.

Lázeňský komplex v Dudincích tvoří hotely Smaragd*** a Rubín***, vzájemně propojeny chodbou a poskytující veškeré služby pod jednou střechou a také nový moderní hotel Minerál**** v centru městečka (extra nabídka). V komplexu Smaragd/Rubín je k dispozici letní venkovní plavecký bazén (25 x 12 m, 28°C) a venkovní posezení s grilem a hudbou, moderní provoz BALNEOTERAPIE „Vše pod jednou střechou“ (včetně sedacího minerálního termálního bazénu s rozměry 12 m x 12 m), jehož součástí jsou také 2 samostatná střediska: Thai Relax Centrum (thajské masáže) a Vitální svět Wellnea (vnitřní sedací vířivý bazén až pro 25 osob (12 x 12 m, 32°C), vířivka pro 6 osob, finské a parní sauny, ochlazovací bazének, relaxační Duo vana pro 2 osoby, tepidárium, masáže, solárium, oddechová zóna.
LH Smaragd***, pokoje kategorie Standard, se sprchou nebo vanou a WC, TV+SAT, lednička, telefon a balkon. Dále vstupní hala s recepcí, výtahy, jídelna, WiFi připojení, směnárna a prodej suvenýrů. Spojovací chodba s hotel Rubín a Balneoterapií, ostatní služby jsou dostupné v hotelu Rubín.
LH Rubín***, moderní pokoje kategorie Standard, se sprchou nebo vanou a WC, TV+SAT, lednička s minibarem, rádiobudík, telefon a balkón. Dále k dispozici restaurace a kavárna, lobby bar, zubní ambulance, fitness, kosmetika a pedikúra, dětský koutek, Vitální svět Wellnea, venkovní bazén Rubín. Další služby: Thai Relax Centrum, Sport centrum (tenis, bowling, squash, stolní tenis), WiFi k dispozici na pokojích a v lobby baru.
Koupání: letní venkovní bazén Rubín, krytý bazén v rámci Wellnea Centra, letní termální Aquapark DUDINKA se 4 bazény (cca 300 m od hotelu Rubín, od června do září).
Poznámka: pobyt se psem není možný. Parkování na monitorovaném parkovišti cca 150 m od LH Rubín (zdarma) nebo na nehlídaném parkovišti přímo před komplexem (za poplatek). Možnost zapůjčení županu (za poplatek).

Lázně Dudince leží na jihu středního Slovenska, východně od Bratislavy a jižně od Banské Bystrice a vyznačují se stabilním teplým počasím s největším počtem slunečních dní v roce.
Dudince jsou známy svými ojedinělými termálně minerálními léčivými prameny. Více v sekci Popis destinace....

Ubytování: hotel ***

Lázeňský komplex tvoří hotely Smaragd*** a Rubín***, vzájemně propojeny chodbou a poskytující veškeré služby pod jednou střechou a také nový moderní hotel Minerál**** v centru městečka (extra nabídka). V komplexu Smaragd/Rubín je k dispozici letní venkovní plavecký bazén (25 x 12 m, 28°C) a venkovní posezení s grilem a hudbou, moderní provoz BALNEOTERAPIE „Vše pod jednou střechou“ (včetně sedacího minerálního termálního bazénu (12 m x 12 m), jehož součástí jsou také 2 samostatná střediska: Thai Relax Centrum (thajské masáže) a Vitální svět Wellnea (vnitřní sedací vířivý bazén až pro 25 osob (12 x 12 m, 32°C), vířivka pro 6 osob, finské a parní sauny, ochlazovací bazének, relaxační Duo vana pro 2 osoby, tepidárium, masáže, solárium, oddechová zóna.
LH Rubín, moderní pokoje kategorie Standard, se sprchou a WC, TV+SAT, lednička s minibarem, telefon a balkon.
LH Smaragd, pokoje kategorie Standard, se sprchou/vanou a WC, TV+SAT, lednička, telefon a balkon.

Stravování: plná penze

V hotelových jídelnách, snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z několika hlavních jídel + salátový bufet.

Doprava: vlastní

z Prahy cca 500 km, z Brna 290 km a z Ostravy cca 260 km.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v LH Rubín nebo Smaragd
  • 2x plná penze (snídaně bufet, oběd a večeře výběr z menu a salátový bufet)
  • volný vstup do vnitřního relaxačního bazénu Wellnea v LD Rubín (po celý rok)
  • volný vstup do letního venkovního bazénu Rubín (během letního provozu)
  • 2x 1-hodinový vstup do hotelového WELLNESS s možností využití jacuzzi, suché a parní sauny, ochlazovacího bazénku a oddechové zóny
  • 1x za pobyt 20-minut vstup do minerálního bazénu s dudinskou léčivou vodou (v LD Rubín kromě července a srpna – koupaliště Dudinka)
  • individuální cvičení v rekondičně-regeneračním centru v LD Rubín.
  • Navíc ZDARMA: služby Sport Centra v LD Rubín - 1x bowling na 1 hodinu (pronájem dráhy zapůjčení obuvi), 1x stolní tenis na 1 hodinu (včetně zapůjčení sport.potřeb), 1x biliard na 1 hodinu.

Cena nezahrnuje

  • 1/1 pokoj za příplatek, na dotaz v CK

Příplatky

  • povinný místní poplatek, osoba/den (příplatek: 1 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B na Slovensko/den/dospělý (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B na Slovensko/den/dítě do 15 let (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30-Evropa vč.Slovenska/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30-Evropa vč.Slovenska/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)