Hévíz - Hotel Europa Fit Superior, 2 noci, termální bazén zdarma

Číslo pobytu: 474355
3 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
Vnitřní a venkovní bazény včetně termálního bazénu - v županu přímo k bazénům.
Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok.
Rozšířená polopenze, 1x dítě do 7 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 dospělými osobami. bohatý doprovodný program - společenský i sportovní.

Navíc ZDARMA u všech pobytů: aktuální hotelový skupinový sportovní program po celý rok (skupinové cvičení, jóga, pilates, aquagymnastika a další...), rozmanité animační programy pro děti i dospělé během letních prázdnin.

Speciální ceny ve svátečním období (svátky v Maďarsku a ČR), minimálně pobyt na 4 dny/3 noci. Platí i pro období Velikonoc 2018.
Jedná se o následující období: 27.04.-01.05., 18.05.-21.05. (Pentecost-Letnice), 17.08.-20.08., 19.10.-23.10., 01.-04.11., 24.12.-02.01.2019.

Luxusní 4* Wellness hotel oceněný cenou „Hotel roku 2014“ se nachází v klidném prostředí Hévízu, cca 400 m od termálního jezera. Hotel je plně klimatizován. K dispozici je vstupní hala s recepcí, obchod se suvenýry, půjčovna kol, restaurace, kavárna a bar, směnárna, fitness, výtah, dětská herna, zahrada s lehátky u venkovního bazénu. Relaxační Centrum (vodní plocha 700 m2) – vnitřní termální bazén s léčivou vodou (36°C), léčivý plavecký bazén s lehátky (34°C, šlapací kolo, aqua činky…), zážitkový krytý bazén s vodními atrakcemi (masážní vodní lůžka, chrliče vody), whirpool, letní venkovní Acapulco pool s grilovací terasou - zážitkový bazén pro rodiny s dětmi, vnitřní a venkovní plavecký bazén s lehátky (27°C, 1,4 m hloubka), venkovní Kneippův chodník, finské sauny, parní koupel, Tepi-Caldarium, Frigidárium, solárium. V patře nové ReneSanarium s panoramatickou saunou, párou, relaxačním prostorem a Wellness Centrum „Vitalium“, které nabízí lázeňské i wellness procedury, odborné lékařské vyšetření a konzultace, Balneo-Hydroterapie, různé druhy masáží (alternativní, orientální, relaxační, sportovní a léčebné), podvodní masáže, aromatické koupele, bahenní zábaly, magnetoterapie, kyslíková terapie, elektroterapie, inhalace, speciální zábaly, minerální bahenní koupel a bahenní zábal z hévízského bahna. Vitalium Beauty (200 m2) – speciální kosmetické vyšetření, kosmetika, alternativní masáže dalekého východu, manikúra, pedikúra, kadeřník. Rozmanité animační programy pro děti i dospělé během letních prázdnin. Hotelová programová nabídka zahrnuje např. maďarský večer, procházku Hévízem s průvodcem, ochutnávku vín, kurz vaření a další.
Koupání: hotelové bazény (včetně termálního bazénu a bazénu pro děti). Areál termálního jezera je vzdálen cca 400 m.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD (cca 25-26 m2) s kompletním příslušenstvím (vana nebo sprcha a WC), LCD/TV+SAT, telefon, trezor, fén, klimatizace, minibar, WiFi připojení k internetu. Balkon nebo terasa. Možnost dětské přistýlky. Obsazení pokoje 2 dospělí a 1 dítě maximálně. Při příjezdu zdarma 1x láhev 0,75 l minerální vody na pokoji.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR (cca 25-26 m2) s kompletním příslušenstvím a navíc koutem s varnou konvicí, čajem a kávou. Tento typ pokoje má také lepší výhled např. k bazénu (za příplatek - na dotaz). Obsazení pokoje 2 dospělí a 1 dítě.
Apartmán STANDARD (cca 38 m2), 2 místnosti, ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 děti nebo 1 dospělou osobu, LCD/TV+SAT, minibar. Koupelna se sprchou a vanou, WC. Při příjezdu zdarma 1x láhev 0,75 l minerální vody na pokoji. Nejsou situované k bazénu. Cena na dotaz. Obsazení apartmánu maxim.4 osoby (2 dospělí a 2 děti).
Apartmán SUPERIOR (cca 38 m2), stejné vybavení, navíc kout s varnou konvicí, čajem a kávou (na dotaz).

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně i večeře formou bohatých bufetových stolů, v rámci polopenze jsou k obědu k dispozici také chutné maďarské polévky (kromě období 17.06.-26.08.2018).
Nabídka maďarské i mezinárodní kuchyně, vegetariánská a dietní kuchyně. Široká nabídka domácích zákusků. Restaurace "Citrus" s moderní vizuální kuchyní, Vino Bar, Mandarin Bar+Café, Acapulco grill zahrada (v létě), zimní zahrada.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v 2-lůžkovém pokoji STANDARD
  • 2x polopenze, snídaně i večeře formou bohatých bufetových stolů a k obědu navíc chutné maďarské polévky s pečivem (neplatí pro období 17.6.-26.8.2018).
  • welcome drink
  • zapůjčení županu (pro dospělé osoby)
  • volný vstup do všech hotelových bazénů včetně termálního a saunového světa
  • volný vstup do fitness
  • bezplatná účast na hotelových programech
  • WiFi připojení k internetu
  • dětská herna.
  • Navíc ZDARMA: 1x láhev 0,75 l minerální vody na pokoji při příjezdu, aktuální skupinový sportovní program (pilates, jóga, strečink, vodní kolo aj...)
  • bohatý animační program pro děti a dospělé v době letních prázdnin.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě (bez záruky), osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)
  • parkování - garáž/noc (příplatek: 8 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • 1 dítě do 7 let na přistýlce s polopenzí zcela zdarma