Hévíz - Hotel Europa Fit Superior, Vánoční pobyty 23.-30.12.

Číslo pobytu: 270908
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
Vnitřní a venkovní bazény včetně termálního bazénu - v županu přímo k bazénům.
Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok.
Modernizace hlavní budovy hotelu v prosinci 2018 - pokoje Standard i Superior po renovaci.
Rozšířená polopenze ve sváteční dny, 1x dítě do 7 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 dospělými osobami. bohatý doprovodný program - společenský i sportovní.

V DOBĚ VÁNOC speciální program a koncerty každý den:
23.12. - koncert Miklós Varga
24.12. - vánoční koncert s flétnou, harfou i trumpetou
25.12. - Happy Dixieland Band
26.12. - Swing pop koncert Gájer Bálint
27.12. - koncert Miklós Varga
28.12. - koncert Silver Duo
29.12. - kytarový koncert Milán Szakonyi
30.12. - taneční show Everdance Group

Ve svátečních dnech rozšířená polopenze: tzn. kromě snídaně i večeře formou bohatých bufetových stolů jsou v rámci polopenze k obědu také k dispozici chutné maďarské polévky (od 23.-30.12.2018) a lehký bufetový oběd (ve dnech 25. a 26.12.).

Luxusní 4* Wellness hotel oceněný cenou „Hotel roku 2014“ se nachází v klidném prostředí Hévízu, cca 400 m od termálního jezera. Hotel je plně klimatizován. K dispozici je vstupní hala s recepcí, obchod se suvenýry, půjčovna kol, restaurace, kavárna a bar, směnárna, fitness, výtah, dětská herna, zahrada s lehátky u venkovního bazénu. RELAXAČNÍ CENTRUM (vodní plocha 700 m2) – vnitřní termální bazén s léčivou vodou (38°C), léčivý plavecký bazén s lehátky (34°C, šlapací kolo, aqua činky…), zážitkový krytý bazén s vodními atrakcemi (masážní vodní lůžka, chrliče vody), whirpool, letní venkovní Acapulco pool - zážitkový bazén pro rodiny s dětmi, vnitřní a venkovní plavecký bazén s lehátky (27°C, 1,4 m hloubka), venkovní Kneippův chodník, finské sauny, parní koupel, Tepi-Caldarium, Frigidárium, solárium. HOTELOVÉ WELLNESS CENTRUM „Vitalium“ nabízí lázeňské i wellness procedury, odborné lékařské vyšetření a konzultace, Balneo-Hydroterapie, různé druhy masáží (alternativní, orientální, relaxační, sportovní a léčebné), podvodní masáže, aromatické koupele, bahenní zábaly, magnetoterapie, kyslíková terapie, elektroterapie, inhalace, speciální zábaly, minerální bahenní koupel a bahenní zábal z hévízského bahna. VITALIUM BEAUTY (200 m2) – speciální kosmetické vyšetření, kosmetika, alternativní masáže dalekého východu, manikúra, pedikúra, kadeřník.
Koupání: hotelové bazény (včetně termálního bazénu a bazénu pro děti). Areál termálního jezera je vzdálen cca 400 m.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".

Ubytování: hotel ****

Všechny pokoje Standard i Superior po renovaci (ukončena v prosinci před Vánočním obdobím!). Nový nábytek, koberec, závěsy, nové osvětlení - nový outfit!
2- lůžkový pokoj STANDARD (cca 25-26 m2) s kompletním příslušenstvím (vana nebo sprcha a WC), LCD/TV+SAT, minibar, telefon, trezor, fén, WiFi připojení k internetu. Balkon nebo terasa s možností posezení. Možnost dětské přistýlky. Nově také k dispozici varná konvice (kafe x čaj) a 1x láhev (0,75 l) na pokoji při příjezdu.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR (cca 25-26 m2) s kompletním příslušenstvím a stejným vybavením jako Standard tedy s varnou konvicí, čajem a kávou, 1x láhev (0,75 l) při příjezdu. Tento typ pokoje má pěkný výhled do zahrady.
Apartmán STANDARD - RODINNÝ POKOJ (cca 38 m2), 2 místnosti, ložnice s manželským lůžkem a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 děti nebo 1 dospělou osobu, LCD/TV+SAT, minibar. Koupelna se sprchou/vanou, WC.
Apartmán SUPERIOR - RODINNÝ POKOJ (cca 38 m2), stejné vybavení jako Standard rodinný pokoj, navíc s výhledem do zahrady.

Stravování: polopenze

polopenze - ve svátečních dnech rozšířená, snídaně i večeře formou bohatých bufetových stolů, v rámci polopenze jsou k obědu k dispozici také chutné maďarské polévky (od 23.-30.12.) a lehký bufetový oběd (ve dnech 25. a 26.12.2018)

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v 1/2 lůžkovém pokoji STANDARD nebo SUPERIOR (příp.v aparmánu Standard nebo Superior)
  • 3x polopenze, snídaně i večeře formou bohatých bufetových stolů, k obědu ve svátečních dnech také k dispozici chutné maďarské polévky (období od 23.-30.12.) a lehký bufetový oběd (ve dnech 25. a 26.12.).
  • 1x welcome drink
  • zapůjčení županu (pro dospělé osoby)
  • volný vstup do všech hotelových bazénů a saunového světa
  • volný vstup do fitness
  • bezplatná účast na "vánočním programu" a koncertech
  • WiFi připojení k internetu
  • dětská herna.
  • Navíc ZDARMA program dle aktuální hotelové nabídky.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě (bez záruky), osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)
  • parkování - garáž/noc (příplatek: 8 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)