Lignano - Apartmány Cristallo, bazén, u moře, 5% sleva 1.Moment

Číslo pobytu: 270534
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 2.9.2017
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od 8 250 Kč
Moderní rezidence s bazény, přímo u promenády, pár kroků od pláže. Na místě pobytu ČESKÁ ASISTENCE.

Poloha a vybavení (Lignano Sabbiadoro, via Lungomare Trieste): třináctipatrový komfortní rezidenční prázdninový komplex leží v bezprostřední blízkosti písčité pláže a promenády, přitom nedaleko rušného centra (jen cca 300 m). Prostorná hala s recepcí, výtahy, zahrada, bazén pro dospělé i děti, v přízemí je také menší obchod a pizzerie. Pes není povolen. Parkování (omezená kapacita). Velmi pěkné apartmány typu Mono, Bilo pro 4 případně 5 osob a také Trilo pro 6 osob, vybavené klimatizací, některé s výhledem na moře. Plážový servis je zahrnut již do ceny – 1 slunečník, plážové křeslo a lehátko.

Lignano Sabbiadoro je centrální, nejživější a nejmodernější částí letoviska s pestrým denním i nočním životem. Promenády obklopuje spousta restaurací, barů, kaváren a pizzerií, obchodů a butiků. Kromě vyhlášených diskoték, různých sezónních koncertů nebo sportovních akcí pod širým nebem je tu také několik tématických parků, nabízejících zábavu pro děti i dospělé. Mezi nejvyhledávanější patří zoologická zahrada Punta Verde, vodní park s tobogány, skluzavkami a bazény – Aquasplash, dětský pohádkový svět – Gulliverlandia nebo Parco Junior. Dominantou a symbolem je Terasa Moře se svou výjimečnou architekturou a jejím umístěním přímo na moři – široká terasa s vyhlídkovými bary a restauracemi k relaxaci i odpočinku.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2017
Již během roku 2013 většina italských letovisek zavedla úhradu pobytové taxy, kromě jediného střediska - Lignano Sabbiadoro, Lignano Riviera a Lignano Pineta.
Na základě těchto skutečností zatím nebylo v době uzávěrky katalogu (4.12.2016) známo zavedení pobytové taxy v tomto letovisku. Dovolujeme si upozornit, že se situace může úpravou místní vyhlášky ještě změnit. Přesné informace budou ihned uvedeny na našem webu a také v odbavovacích pokynech na cestu.

Ubytování: apartmán

MONO - typ A 3 (maximálně 3 osoby): jedna místnost s rozkládacím gaučem (2 osoby) a 1 lůžkem - gaučem, kuchyňským koutem, TV a koupelnou se sprchou a WC. Klimatizace v ceně.
BILO - typ B 2/4 (maximálně pro 4 osoby): jedna ložnice s 2 lůžky - manželská postel, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (pro 2 osoby) a TV, klimatizace, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC. Výhled na moře - vyšší patro.
BILO - typ B 3/5 (maximálně pro 5 osob): jedna ložnice s 2 lůžky a případně jedním lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (2 osoby) a TV, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, klimatizace. Bez výhledu na moře.
TRILO - typ C 4/6 příp. 3/6 (stejná cena, každý apartmán maximálně pro 6 osob): dvě ložnice s 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a TV, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC. Balkon s posezením - plastové židle a stůl, dále k dispozici klimatizace, trezor, mikrovlnná trouba.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Za příplatek AUTOBUS
Doprava do Lignana je zajišťována standardními autokary v období od 12.05.- 23.09.2017. Odjezd je v pátek večer (čas dle místa odjezdu), příjezd na místo je v sobotu v ranních (dopoledních) hodinách. Odjezd je zpravidla v sobotu v podvečer mezi 17.-20.00 hod. a návrat do ČR v neděli dopoledne. Dopravu zajistíme z mnoha míst ČR (některá jsou s příplatkem k jízdence - informace ve Vaší cestovce).
Cena zpáteční jízdenky:
• dospělý 1990 Kč
• dítě do 12 let 1800 Kč
Po příjezdu autobusu zajištěn transfer k místu ubytování za poplatek 20 Eur/apartmán (v ceně je také sobotní uskladnění zavazadel) - jedná se o povinný příplatek splatný v místě pobytu, po příjezdu.

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • všechny spotřeby (voda, el. energie, plyn)
  • klimatizace
  • vstup do bazénu
  • plážový servis od 20.05.-16.09.2017 (1x slunečník, plážové křeslo a lehátko)
  • služby místní italské agentury (na místě česká asistence)
  • závěrečný úklid (kuchyňský kout si klient uklízí sám).

Příplatky

  • povinné příplatky na místě: vratná kauce/apartmán/pobyt (příplatek: 100 Eur)
  • v případě autobusové dopravy zajištění transferu od místa příjezdu autobusu k it.agentuře k místu ubytování a zpět (včetně uskladnění zavazadel v den odjezdu (příplatek: 30 Eur)
  • fakultativně: dětská postýlka/týden (příplatek: 30 €)
  • ložní prádlo/osoba/pobyt/výměna (příplatek: 7 Eur)
  • autobus, dospělý/zpáteční jízdenka (příplatek: 1990 Kč)
  • autobus, dítě do 12 let/zpáteční jízdenka (příplatek: 1800 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • b>Sleva 5% za 1.Moment do 31.05.2017 platí pro všechny pobyty (v cenách již zohledněno)

Výlety

  • na místě lze dokoupit