Lignano - Apartmány Marco Polo, bazén, u moře, až 5% sleva

Číslo pobytu: 412565
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 25.8.2018
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od 13 990 Kč
Moderní rezidence s bazény. Na místě pobytu ČESKÁ ASISTENCE.

Poloha a vybavení (Lignano Sabbiadoro, via Lungomare Trieste): rezidenční prázdninový komplex s bazénem leží v bezprostřední blízkosti písčité pláže a promenády, přitom nedaleko rušného centra. Prostorná hala s recepcí, výtahy, zahrada, bazén pro dospělé i děti. Pes není povolen. Parkování. Velmi pěkné apartmány typu BILO pro 4 osoby nebo BILO pro 5 osob. WiFi připojení je možné, klimatizace rovněž v ceně.
Plážový servis není zahrnut v ceně apartmánu.

Lignano Sabbiadoro je centrální, nejživější a nejmodernější částí letoviska s pestrým denním i nočním životem. Promenády obklopuje spousta restaurací, barů, kaváren a pizzerií, obchodů a butiků. Kromě vyhlášených diskoték, různých sezónních koncertů nebo sportovních akcí pod širým nebem je tu také několik tématických parků, nabízejících zábavu pro děti i dospělé. Mezi nejvyhledávanější patří zoologická zahrada Punta Verde, vodní park s tobogány, skluzavkami a bazény – Aquasplash, dětský pohádkový svět – Gulliverlandia nebo Parco Junior. Dominantou a symbolem je Terasa Moře se svou výjimečnou architekturou a jejím umístěním přímo na moři – široká terasa s vyhlídkovými bary a restauracemi k relaxaci i odpočinku.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2018
(Aktualizováno 1. března 2018)
Oznámením dne 1. března byla také v Lignanu stanovena pobytová taxa - pro apartmány 0,50 Eur/osoba a den. Taxa bude vyžadována v období od května do září 2018, děti do 12 let jsou od tohoto poplatku osvobozeny. Při pobytu na 2 týdny klienti uhradí maximálně 10 dní. 

Ubytování: apartmán

Apartmány typu BILO - typ B 2/4 (maximálně pro 4 osoby): jedna ložnice s 2 lůžky - manželská postel, obývací pokoj s rozkládacím gaučem (pro 2 osoby) a TV, kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, koupelna se sprchou a WC. Klimatizace, WiFi připojení. Parkovací místo o rozměrech 4,20 x 2,10 x 2,10.
Apartmány typu BILO - typ B 4/5 (maximálně pro 5 osob): jedna ložnice s 2 lůžky, patrová postel (palanda) separé za závěsem je součástí obývacího pokoje, obývací pokoj s gaučem a TV, kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, koupelna se sprchou a WC. Klimatizace, WiFi připojení. Parkovací místo o rozměrech 5,00 x 2,30 x 3,00.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • všechny spotřeby (voda, el. energie, plyn)
  • klimatizace
  • vstup do bazénu
  • služby místní italské agentury (na místě česká asistence)
  • závěrečný úklid (kuchyňský kout si klient uklízí sám).

Příplatky

  • povinné příplatky na místě: vratná kauce/apartmán/pobyt (příplatek: 100 Eur)
  • povinný poplatek za pobytovou taxu pro rok 2018 placený na místě - každá osoba starší 12 let/den (příplatek: 0,5 Eur)
  • fakultativně: dětská postýlka/týden (příplatek: 30 €)
  • ložní prádlo/osoba/pobyt/výměna (příplatek: 7 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)