Modra/Harmónia - Hotel Pod Lipou, Letní rodinný pobyt, týdenní pobyty - 7 nocí

Číslo pobytu: 475370
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
Moderní nový hotel rezortového typu v malebném prostředí Karpat, blízko Bratislavy.
Bohatý program pro rodiny s dětmi, včetně půldenního výletu na hrad Červený Kameň.
Jízda na ponících, lanové centrum, sportoviště, letní bazén.
NEMO tour TIP. Novinka 2017 pro Vaší rodinu.


Senzační prázdniny aneb Letní Rodinný pobyt, 8 dní/7 nocí, v období od 2.6.-24.9.2017. Pobyt zahrnuje půldenní výlet na hrad Červený Kameň včetně speciální dětské prohlídky hradu spojené s ukázkou sokolníků, jízdu na ponících (1 hod), vstup do lanového centra Jelšovisko v areálu hotelu (na 2 hodiny, modrý a červený okruh s zip line, flying fox nad potokem s délkou 25 m, barmským mostem a dalšími atrakcemi), denně využívání sportovišť podle vlastního výběru (fotbal, basketbal, tenis, beach volejbal, petanque), volný vstup do letního venkovního bazénu, dětského bazénu a dětského centra Kon-Tiki....

Moderní nový hotel rezortového typu se nachází v rekreační oblasti Harmonie při Modre, v malebném přírodním prostředí Malých Karpat, cca 40 km severozápadně od Bratislavy, s výbornými klimatickými podmínkami a lázeňskou tradicí. Bezprostředně u hotelu začínají cykloturistické a turistické trasy do Malých Karpat, 8 km od hotelu leží Hrad Červený kámen. Resort s celkovou plochou 24 ha tvoří komfortní boutique hotel Pod Lipou **** s kapacitou 44 lůžek Comfort, depandance ** s kapacitou 58 lůžek Standard, nový sportovně-zážitkový areál s tenisovými kurty, basketbalovým i fotbalovým hřištěm, 2 hřišti na Petangue, beach volejbalovým hřištěm a dětským hřištěm Kon-Tiki. Součástí areálu je venkovní letní bazén se zahradou, jezírko, lanové centrum Jelšovisko a vlastní keramický ateliér. Resort je mimořádně vhodný pro pořádání teambuildingů a firemních školení, společenských akcí, svateb, garden party jako i pro hosty, kteří vyhledávají relax a sportovní vyžití v přírodě (horské kola, Nordic Walking), masáže je potřeba objednat předem. Výjimečností resortu je možnost výběru ubytování ve dvou rozdílných standardech (** / ****) v návaznosti na společné kvalitní a komplexní doplňkové služby. Parkování bezplatně v areálu resortu. Pobyt se psem se toleruje (za poplatek).
BOUTIQUE Hotel pod Lipou ****
Nový stylový boutique hotel nabízí komfortní ubytování v prostorných pokojích a v apartmánech s nadstandardním vybavením. Předností hotelu je jeho individuální přístup k hostovi a důraz na detaily. K dispozici: recepce, restaurace s letní terasou, lobby bar, denní bar, konferenční prostory vč. vybavení, Kapitánská Kajuta - stylový salónek vyhrazen všem milovníkům dobrých rumů, koňaků, doutníků a moře … (k dispozici el. šipky a biliár). Prostor je svým dispozičním členěním, architektonickým řešením a vybaveností mimořádně vhodný pro ochutnávky a řízené degustace v uzavřené společnosti. Masáže od minulého roku.
Depandance**
Hotelová depandance leží v areálu rezortu v bezprostřední blízkosti venkovního bazénu a jen cca 50 m od hlavní hotelové budovy, kam se dochází na stravu. WiFi v společných prostorách pouze - zdarma. K dispozici: sezónní denní bar se zimní zahradou a letní terasou s přímým vstupem do hotelové zahrady s venkovním bazénem, lehátky a tuli vaky, konferenční prostory.

Ubytování: hotel ****

A) BOUTIQUE Hotel pod Lipou ****,
Všechny pokoje jsou vybavené: koupelnou se sprchou a WC, fénem, rychlovarnou konvicí s čajovým a kávovým servisem (denně doplňovaný), TV+SAT s interaktivním TV systémem, WiFi připojením k internetu, telefonem, minibarem, trezorem, individuální ovladatelnou klimatizací (červen - září), županem (jen v pokojích SIGNATURE ATTIC a v apartmánech, v ostatních typech pokojů za příplatek), papuči, japonskou přírodní kosmetikou Keiji. Pokoje jsou bez balkonu. Přistýlky formou přenosného rozkládacího lůžka.
2- lůžkový pokoj COMFORT s přistýlkou se sprchou a WC, TV+SAT.
3- lůžkový pokoj FAMILY s přistýlkou (pouze dva k dispozici, 2 ložnice, manželská postel, samostatná postel a přistýlka), tento typ pokoje na dotaz.
2- lůžkový pokoj SIGNATURE ATTIC s přistýlkou (pouze 3, podkrovní pokoje s plošným standardem 33m2, spojené nebo oddělené postele), na dotaz.
2- lůžkový APARTMÁN s ložnicí s manželskou postelí a obývacím pokojem s pohovkou a možností dalších 2 až 4 přistýlek, na dotaz.

B) DEPANDANCE **,
Všechny pokoje jsou vybavené: koupelnou se sprchou a WC, TV+SAT. Pokoje s balkonem bez příplatku. Přistýlky formou rozkládacího křesla nebo pevného lůžka. WiFi v společných prostorách zdarma.
2- lůžkový pokoj STANDARD s přistýlkou se sprchou a WC, TV+SAT.
3- lůžkový pokoj STANDARD s přistýlkou (tři oddělené postele a přistýlka), koupelna se sprchou a WC, TV+SAT.
2- lůžkový APARTMÁN s manželskou postelí a obývacím pokojem s pohovkou, koupelna se sprchou a WC, TV+SAT, na dotaz.

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetových stolů s kvalitními slovenskými surovinami a bio produkty, obědy a večeře (dle rozpisu a la carte, podle jednotlivých pobytových balíčků). Strava se podává v hlavní budově - BOUTIQUE hotelu.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování v pokoji v pokoji STANDARD** nebo COMFORT****
  • 7x snídaně formou bufetu
  • 7x servírovaní večeře - menu o 4 chodech, výběrem z menu, z toho 1x piknik menu v areálu hotelu spojené s opékačkou
  • 1x půldenní výlet na hrad Červený Kameň - speciální dětská prohlídka hradu spojená s ukázkou sokolníků
  • 1x jízda na ponících (1 hod)
  • 1x vstup do lanového centra Jelšovisko v areálu hotelu (na 2 hodiny, modrý a červený okruh s zip line, flying fox nad potokem s délkou 25 m, barmským mostem a dalšími atrakcemi)
  • denně na 2 hodiny využívání sportovišť podle vlastního výběru (fotbal, basketbal, tenis, beach volejbal, petanque)
  • volný vstup do letního venkovního bazénu, dětského bazénu a dětského centra Kon-Tiki
  • Wi-Fi připojení
  • parkování v areálu
  • Navíc ZDARMA: 20% sleva na wellness masáže a sportovní pomůcky, sleva 20% na babysiting

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj/noc - na dotaz
  • příplatek za APARTMÁN/noc - na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek se platí na místě/dospělý/noc (příplatek: 1 Eur)

Slevy

  • dítě do 2 let zdarma bez nároku na služby
  • Dětská postýlka na vyžádání zdarma