Poděbrady, Hotel Libenský - Lázeňský týden v Poděbradech

Číslo pobytu: 473973
7 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
"Na srdce jsou Poděbrady".
Oblíbené lázně - vše v dosahu, blízko kolonády a balneocentra. NEMO tour TIP. Dopřejte si relaxační týden v lázních.


Lázeňský týden v Poděbradech, 7 dní/6 nocí, s polopenzí, libovolný nástup. Váš program bude plný lázeňských procedur (celkem 9 procedur) a odpočinku. Využijte příjemného prostředí v Poděbradech k procházkách podél Labe a načerpejte novou energii. Mimo jiné absolvujete tzv. Candella masáž - originální relaxační metoda, která v překladu znamená „masáž svíčkou“. Zahřátý masážní olej obsahuje hydratační látky a působí příznivě na celé tělo.

Hotel Libenský**** je hlavním lázeňským domem a nabízí ubytovací kapacitu cca 200 lůžek ve 140 pokojích ve staré a nové části hotelu, k dispozici výtah. Recepce hotelu je v provozu 24 hodin denně. Ke stravování mají hosté k dispozici 2 restaurace. Ve foyer hotelu za recepcí se nachází stylová kavárna s letní terasou. Léčebné procedury jsou poskytovány ve vlastním BALNEOPROVOZU přímo v budově hotelu nebo v nedalekých Centrálních případně Letních lázní. Hotel disponuje také kvalitně vybavenou elekroléčbou a rehabilitací včetně treninkové ergonometrie. Součástí je i místnost pro oxygenoterapii. Krátkou spojovací prosklenou chodbou je zajištěn přístup do rehabilitačního bazénu sousedního lázeňského hotelu Zimní Lázně (za poplatek). V objektu se nachází i solná jeskyně, dále je zajištěna stálá služba sester a ordinace lékařů. Hotel má vlastní parkoviště. V roce 2015 prošel rekonstrukcí, nyní nabízí služby 4* hotelu. Klimatizované jsou pouze společné prostory – restaurace, kavárna a recepce. Pokoje klimatizovány nejsou, je možnost za jednorázový poplatek 50 Kč zapůjčení mechanických větráků na recepci. Minerální voda: přímo ve foyer hotelu ústí pramen minerální uhličité vody, která má blahodárné účinky při léčbě nemocí srdce a oběhového ústrojí. Jedná se o přírodní, studenou, hypotonickou, slabě mineralizovanou kyselku hydrogenuhličitano-chlorido-sodnovápenatého typu. Poděbradka má velký obsah volného oxidu uhličitého, hydrogenuhličitanu a zvýšený obsah železa. Domácí zvířata - menší plemena psů jsou akceptována za poplatek 150 Kč/noc. Pobyt s domácím zvířetem je nutné avizovat předem. Lázně Poděbrady a.s. si vyhrazují právo pobyt domácích zvířat odmítnout.
Koupání: vnitřní rehabilitační bazén v budově Zimních Lázní (za poplatek). Organizované rehabilitační cvičení v teplé vodě pro cca 8-10 osob pod vedením rehabilitačního pracovníka. Teplota vody cca 32°C, v letních měsících cca 28°C (informace v recepci hotelu nebo přímo na místě v bazénu Zimních Lázní).

Lázně Poděbrady se specializují na léčbu všech onemocnění srdce, cévní choroby, vysoký krevní tlak, končetinové onemocnění žil, tepen i křečových žil. Léčebná péče u jednotlivých programových balíčků zaměřena na omezení rizik vysokého krevního tlaku, vyšší hladiny cholesterolu a dalších onemocnění srdce. Lze jej využít i jako ekvivalent komplexní lázeňské péče pro doléčení funkčních poruch periferních tepen, stavů po trombózách nebo revaskularizačních operacích na cévním systému. Stejně tak je vhodný pro každého, kdo má zájem o své zdraví. Další podrobné informace včetně "Zaměření lázní" najdete v Popisu destinace....

Ubytování: hotel ****

Hotel Libenský**** - pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, telefonem s přímou volbou, TV+SAT, minibarem a WiFi připojením. Trezor: K dispozici na pokojích pouze ve staré budově, ostatní hosté mohou využít k úschově cenných předmětů recepci. Nástup na pobyt v 13.00 hod.

Stravování: polopenze

Snídaně vždy formou bufetu, večeře výběrem z tříchodového menu v rámci polopenze, kaloricky i dietně vyvážená strava.

Cena zahrnuje

  • 6x ubytování v 4* lázeňském hotelu Libenský
  • 6x polopenze
  • 1x uhličitá koupel
  • 1x perličková koupel
  • 1x přísadová koupel (Kneipp)
  • 1x klasická částečná masáž
  • 1x Candella masáž
  • 1x parafínový zábal na ruce
  • 1x zábal přísadový částečný (čokoládový)
  • 2x solná jeskyně.
  • Navíc ZDARMA: 1x poukaz do kavárny.

Příplatky

  • parkování, auto/noc (pobyt 5 a více nocí) (příplatek: 50 Kč)
  • povinný lázeňský poplatek/noc platí se na místě (příplatek: 15 Kč)
  • pes za poplatek/noc (příplatek: 150 Kč)
  • 1/1 pokoj/osoba/noc v období do 30.03. a od 01.11.-19.12. (příplatek: 200 Kč)
  • 1/1 pokoj/osoba/noc v období od 02.04.-31.10. (příplatek: 300 Kč)

Výlety

  • Okolí lázeňského města Poděbrady nabízí širokou škálu přírodních krás, kulturních a historických míst. Leží zde několik chráněných krajinných oblastí, ze kterých mezi nejvýznamnější patří Český ráj, rezervace UNESCO Křivoklátsko nebo geologicky zajímavý Český kras se známými Koněpruskými jeskyněmi. Kraj je proslaven i vzácnými památkami – patří mezi ně především Hrádek u Nechanic, Karlštejn, Křivoklát, Konopiště, Kokořín, Český Šternberk. Město, které bezpochyby stojí za návštěvu, je Kutná Hora, která je zapsána na seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.