Podhájska - Bungalovy Energy I., Předvánoční relax, termální bazén zdarma

Číslo pobytu: 516765
5 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 16.12.2019
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: bungalov
Cena od 2 750 Kč
Bungalovy v areálu Energy I.
Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - zdarma pro klienty ubytované v bungalovech Energy I.
Velmi žádané ubytování, limitovaný počet bungalovů, NEMO tour TIP.


Kratší předvánocční pobyt PONDĚLÍ - PÁTEK, 5 dní/4 noci, bez stravy nebo s polopenzí, termální bazén v ceně (dochází se do budovy penzionu).

Přízemní zděné bungalovy jsou součástí areálu penzionu Energy I. a jsou situovány v bezprostřední blízkosti jeho budovy, jen pár desítek kroků od hlavního vchodu do areálu veřejného koupaliště. V každém bungalovu je k dispozici: kuchyňský kout se základním vybavením na vaření i stolování, který je součástí obývací místnosti s ledničkou, dále je vybaven dvouplotýnkovým vařičem, mikrovlnnou troubou, TV. V každém z nich je koupelna se sprchou a WC. Ventilátor v bungalovu k dispozici zdarma. Menší venkovní terasa s posezením je součástí každého bungalovu. WiFi připojení v baru penzionu Energy I. (zdarma).
Penzion ENERGY I. je situován v bezprostřední blízkosti termálního koupaliště. V areálu penzionu Energy I. je kromě bungalovů také wellness centrum "Římské lázně" s vnitřním sedacím termálním bazénem s hydromasážními tryskami a venkovním termálním bazénem - celodenní vstup do bazénů v rámci provozní doby v ceně (cca od 10:00-21:00). Klasické masáže, 4 sauny (finská, solná, slovenská a bylinková), Kleopatřina lázeň s jacuzzi a bazénkem, hydromasážní vany, ledové vědro - to vše za poplatek se slevou pro ubytované klienty CK NEMO tour. Součástí wellness centra je také relaxační odpočinková místnost s dřevěnými lehátky a krbem. Kromě toho jsou za poplatek poskytovány další procedury: např. lymfo masáže a masáže lávovými kameny perličkové koupele, pedikúra a manikúra. Za recepcí jsou šatny a také malý bar s posezením a připojení WiFi zdarma. Před penzionem je venkovní posezení. Parkování zajištěno v oploceném areálu (pod kamerami, zdarma).
Koupání: vnitřní sedací termální bazén s hydromasážními tryskami a menší venkovní termální bazén v areálu Energy I., který je součástí areálu Energy I. Veřejné termální koupaliště v bezprostřední blízkosti - cca 150m.
V bazénech ENERGY I. je stejné složení termální vody, jaká je ve venkovním areálu termálního koupaliště.

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".

Ubytování: bungalov

2- nebo 3- lůžkový s možností přistýlky a se sprchou a WC.
Maximálně pro 4 osoby (jedna místnost), 2 resp. 3 lůžka a přistýlka formou rozkládacího gauče/křesla. Doporučujeme rodinám s 1 nebo 2 dětmi. Minimální obsazenost 2 platícími osobami!

Stravování: vlastní

vybavený kuchyňský kout na vaření i stolování. Za příplatek možnost snídaně formou jednoduššího bufetu nebo polopenze (večeře jednotné menu - možnost vegetariánského jídla), případně plné penze (ceny v příplatcích).

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy 440 km, z Brna 230 km.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v bungalovu s koupelnou se sprchou a WC
  • celodenní vstup do krytého termálního i venkovního bazénu Energy I.
  • parkování v areálu penzionu Energy I.
  • místní poplatek.

Příplatky

  • polopenze (snídaně+večeře), osoba/4 noci (příplatek: 1000 Kč)
  • večeře, osoba/4 noci (příplatek: 500 Kč)
  • snídaně, osoba/4 noci (příplatek: 500 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko/den/dospělý (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko/den/dítě do 15 let (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko
  • dítě 3-12 let na přistýlce jako 4.osoba v bungalovu