Szentgotthárd - Gotthard Terme Hotel, 4 noci, bazény zdarma

Číslo pobytu: 473629
5 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 24.10.2018
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 5 990 Kč
Na hranici 3 států.
Hotel propojen s areálem Termálního parku - v županu přímo k bazénům.
Komfort a pohodlí.
Dítě do 6 let s polopenzí zdarma (na pokoji minimálně s 2 plně platícími osobami).
Vhodné pro rodiny s dětmi.

Rekreační pobyty 5 dní/4 noci. libovolně během týdne včetně víkendů.

Upozornění hotelu ze dne 17.1.2018: lázeňský areál bude zcela uzavřen v období 19.-22.3.2018.

SPECIÁLNÍ CENY VE SVÁTEČNÍM OBDOBÍ, minimálně pobyt na 4 dny/3 noci. Dospělý za cenu 5990 Kč/3 noci s polopenzí, dítě 6-14 let na přistýlce 3100 Kč/pobyt a 1 dítě do 6 let na přistýlce zdarma.
Jedná se o následující "Sváteční období": 15.-18.03., 30.03.-02.04., 27.04.- 01.05., 18.-21.05., 17.-20.08., 19.- 23.10., 01.-04.11.2018.

Elegantní 4* Gotthard Terme Hotel se nachází na hranici tří států Maďarska-Rakouska-Slovinska, v nejzápadněji položeném maďarském městě Szentgotthárd. Jinými slovy "1 výlet = 3 země". K dispozici je recepce, lobby bar, kavárna, restaurace s terasou do zahrady s nabídkou jídel mezinárodní i maďarské kuchyně, centrální sejf, internetová místnost, sezónní půjčovna kol (od jara do podzimu), lázeňské služby, parkoviště. Hotel je přímo propojen s areálem místního Termálního parku vybudovaného ve středozemní atmosféře, díky palmám, exotickým rostlinám, přírodnímu kameni a skleněné kopule, která zastřešuje lázně po celý rok. Celoročně v provozu s vodní plochou 1500 m2 nabízí vnitřní zážitkové bazény pro dospělé i děti, různé druhy skluzavek, perličkové koupele, klasické římské lázně, plážová lehátka, svět saun (klasická finská sauna, domek s finskou saunou – venkovní, parní kabina a lázně, infra sauna aj.). Venkovní bazény jsou v provozu pouze v letních měsících. Volný neomezený do všech bazénů lázní (kromě saun) v ceně všech pobytů. Dále se v hotelu nachází Beauty farma s kadeřnictvím, manikúrou, pedikúrou, fitness a solárium. Díky výbornému zázemí je hotel obzvláště vhodný pro lázeňské, wellness, léčebné a relaxační pobyty.
Koupání: termální lázně St. Gotthard Spa and Wellness – letní venkovní bazény a vnitřní celoročně otevřené zážitkové bazény pro dospělé i děti, skluzavky, perličkové koupele a klasické římské lázně. Svět saun (za poplatek).

POZNEJTE BĚHEM JEDNOHO POBYTU HNED TŘI ZEMĚ!
Náš hotel je ideálním výchozím místem nejenom pro poznávání nejzápadněji položených míst Maďarska, ale také pro výlety do rakouských a slovinských městeček, pro objevování překrásné přírody a skvělých lázeňských komplexů.
Termální voda s obsahem natrium-hydrogen-karbonátu, CO2 napomáhá v léčbě chorob pohybového aparátu, gynekologických potíží, v rehabilitaci po sportovních úrazech, blahodárně působí na léčbu neurologických onemocnění, poruch cévního systému a je vhodná k celkovému uvolnění svalstva. Zmírňuje projevy chorob vzniklých v důsledku opotřebení kloubů, potíže spojené s páteří a je účinným doplněním různých fyzioterapeutických a revmatologických procedur.... Podrobněji v "Popisu destinace".

Ubytování: hotel ****

Elegantní 4* Gotthard Terme Hotel se nachází na hranici tří států Maďarska-Rakouska-Slovinska, v nejzápadněji položeném maďarském městě Szentgotthárd. Jinými slovy "1 výlet = 3 země". Hotel je přímo propojen s areálem místního Termálního parku vybudovaného ve středozemní atmosféře, díky palmám, exotickým rostlinám, přírodnímu kameni a skleněné kopule, která zastřešuje lázně po celý rok.
Příjezd: od 15:00, Odjezd: do 11:00.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR, moderně zařízený s možností přistýlky, se sprchou nebo vanou a WC, TV+SAT, fén, minibar, trezor, klimatizace, WiFi připojení, některé pokoje s balkonem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost 1 přistýlky pro dítě nebo dospělou osobu. Maximální obsazenost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí + 1 dítě.
RODINNÝ POKOJ: rodinné pokoje SUPERIOR (cca 35 m2 plochy): poměrně velké, klimatizované pokoje o rozloze 35 m2 jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou, nemají vlastní balkón. Vhodné pro ubytování max. 2 dospělých osob a 1-2 dětí. Pouze na dotaz.
Superior Romantický pokoj tyto prostorné, elegantně zařízené, klimatizované rohové pokoje o rozloze 36 m2 jsou vybaveny exkluzivní koupelnou s vanou. Doporučujeme výslovně dvojicím. Pokoje mají prostorný balkón, který nabízí krásný pohled do hotelové zahrady a na okolní krajinu.
Vhodné pro ubytování max. 2 osob. Pouze na dotaz.

Stravování: polopenze

snídaně formou bohatých bufetových stolů, večeře formou bufetových stolů nebo 4-chodové menu (dle obsazenosti).

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy=cca 510 km, z Brna=cca 310 km, z Ostravy 480 km.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v 1/2 lůžkovém pokoji SUPERIOR s možností 1 přistýlky
  • 4x polopenze
  • volný vstup do areálu termálního parku (kromě sauny)
  • zapůjčení županu (dospělí)
  • připojení k internetu.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj, na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě (bez záruky, v roce 2018), osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)
  • pes za poplatek,noc (příplatek: 20 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • jedno dítě do 6 let na přistýlce s polopenzí zdarma