Velké Losiny - Wellness Hotel Diana, Nechte to na nás, 3 noci

Číslo pobytu: 403123
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
Oblíbený wellness hotel.
Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma.
Poznejte sílu losinské termální vody.
Široká nabídka služeb pro děti, 1 dítě do 5 let na lůžku s rodiči zdarma.
Nedávno otevřený, nový termální park s 9 bazény a také tobogány v nedalekém lázeňském areálu (cca 2 km).

"Nechte to na nás", relaxační pobyty 4 dny/3 noci možné nastoupit v libovolné dny. Pobyty zahrnují polopenzi, několik procedur - přesná specifikace uvedena u služeb, které jsou zahrnuté v ceně, volný vstup do bazénu s chrličem, whirpoolu, sauny, fitness a na stolní tenis.

Moderní Wellness Hotel Diana s širokou nabídkou relaxačních procedur a sportovního vyžití, který se nachází cca 2 km od centra termálních lázní Velké Losiny a nově vybudovaného therme parku "TERMÁLY LOSINY".
Ideální místo pro Vaší dovolenou s širokou nabídkou vybavení a slüžeb pro děti. Nekuřácký hotel se nachází nedaleko lázeňského městečka Velké Losiny, na okraji lesa s nádherným výhledem na hřebeny Hrubého Jeseníku. K dispozici je restaurace s letní terasou nabízející krásný výhled, kavárna, výtah, dětský koutek, denní bar a moderní WELLNESS CENTRUM: vnitřní bazén s chrličem vody, whirpool, masážní vana, finská sauna, masáže a relaxační koupele, solárium, velmi dobře vybavené fitness,squash, stolní tenis a tenisové kurty. V areálu hotelu je také půjčovna kol. Pes není povolen. Možnost využití PC zdarma v hotelové hale, WiFi zdarma v prostorách restaurace, kavárny a hotelové haly u recepce.
Koupání: hotelový vnitřní bazén s chrličem (7,5 x 4,5 m), termální bazén v Lázních Velké Losiny (celoročně) a zcela nový unikátní termální areál „TERMÁLY LOSINY“ s léčivou termální sirnou vodou (celoročně).

Termální lázně Velké Losiny patří mezi nejznámější a nejstarší moravské lázně a jsou vyhledávány především pro účinky termálních sirných minerálních vod...více informací v sekci Popis destinace.

Ubytování: hotel ***

2- lůžkový pokoj SUPERIOR se sprchou a WC, TV+SAT, fén, telefon.
Rodinné apartmány 2+2, SUPERIOR nebo LUXUS, ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s 2 přistýlkami, předsíň, koupelna se sprchou a WC, telefon, fén.

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně formou bufetového stolu a večeře výběr z menu

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v pokoji Superior
  • 3x polopenze
  • volný vstup do hotelového bazénu, whirpoolu, sauny, fitness a na stolní tenis
  • parkování.
  • Navíc ZDARMA: 1x přísadová koupel, 1x masáž klasická částečná, 1x presoterapie.

Cena nezahrnuje

  • Dospělý - Rodinný apartmán SUPERIOR, za příplatek, na dotaz
  • Dospělý - Rodinný apartmán LUXUS, za příplatek, na dotaz

Příplatky

  • povinný místní poplatek osoba/den (příplatek: 19 Kč)

Slevy

  • dítě do 5 let zdarma bez nároku na služby

Velké Losiny

Termální lázně Velké Losiny patří mezi nejznámější a nejstarší moravské lázně a jsou vyhledávány především pro účinky termálních sirných minerálních vod. Lázeňský areál je situován v překrásném parku a jeho součástí je vnitřní termální bazén přímo v hlavním lázeňském hotelu Eliška a zcela nový vloni otevřený termální areál „TERMÁLY LOSINY“...více informaci v popisu "Velké Losiny".