Alpy pro seniory - NP Vysoké Taury a termální lázně Bad Gastein

Číslo pobytu: 551865
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 7.6.2024
Doprava: autokarem Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 7 990 Kč First Minute sleva - 6% 8 490 Kč
V srdci národního parku Vysoké Taury se nachází v nadmořské výšce 1000 m příjemné lázeňské středisko Bad Gastein, který je oblíbený pro své horské klima a velmi zdravý vzduch.
Pořadatelem pobytu je CK Mayer & Crocus s.r.o., IČ 25622706.

Ubytování: hotel

Spa & Wellness centrum: termální krytý bazén, whirlpool, finská sauna, parní lázeň, danárium, tepidarium, zážitkové sprchy, relaxační místnost s bezplatnou nabídkou čaje, široký výběr wellness procedur (za poplatek).

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetu

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Cestou zastávka u vodopádu GOLLING , jehož vody padají z výšky 75 metrů. Dále navštívíme soutěsku LIECHTENSTEINKLAMM (nebo jinou, bude-li uzavřena), kde budete moci obdivovat fascinující svět divoké vody. Příjezd do světoznámých rakouských lázní BAD GASTEIN .
2. den: Výjezd lanovkou na STUBNERKOGEL, kde se nachází jedinečná turistická atrakce - “visutý most”. Pěší výlet panoramatickou cestou OTTO REICHERT WEG s výhledy na okolní velikány a údolí Gasteinertal. Odpoledne procházka do údolí KÖTSCHACHTAL. Úchvatné pohledy na velikány Ankogel Gruppe a ostatní vrcholy, které svírají toto údolí. Cestou výletní chata HIMMELWAND, proslulá pestrou nabídkou štrůdlů vlastní výroby.
3. den: Přejezd autobusem do lázeňského městečka BAD HOFGASTEIN , které se nachází v nejslunnější části údolí. Výjezd lanovkou SCHLOSSALMBAHN do výšky přes 2 050 metrů - okolí horní stanice lanovky nabízí několik nenáročných pěších tras s úchvatnými výhledy na celé údolí Gasteinertal po ledovce Ankogel Gruppe. Krátký výstup na vyhlídkový bod HIRSCHKARSPITZE. Odpoledne městečko BAD HOFGASTEIN a koupání v termálních lázních Alpentherme nebo pěší výlet v okolí.
4. den: Výlet pod velikány NP VYSOKÉ TAURY do střediska SPORTGASTEIN , které leží pod ohromným hřebenem ledovcové hory Shareck (3 122 m n.m.). Čeká nás nenáročná trasa, okruh bez převýšení po pastvinách a salaších v kouzelném údolí NAßFELD. Na začátku nebo na konci dne krátká procházka k mohutnému vodopádu BÄRENFALL. Odjezd do Čech, příjezd ve večerních hodinách.

červen 2024

07.06. - 10.06.2024
pátek - pondělí, cena za 4 dny (3 noci)
Sleva 6%8 490 Kč 7 990 Kč

září 2024

13.09. - 16.09.2024
pátek - pondělí, cena za 4 dny (3 noci)
8 290 Kč

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v Thermal Resort hotelu Elisabethpark
  • 3x polopenze (formou bufetu)
  • vstupné do hotelového Spa & wellness centra (termální krytý bazén, whirpool, finská sauna, parní lázeň, zážitkové sprchy aj.)
  • doprava autobusem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, splatná na místě, cca 3,5 € / os. / den

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 180 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 1500 Kč)