Bibione - Apartmány Delfino, v centru, výhodně

Číslo pobytu: 269990
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 16.5.2020
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od 5 400 Kč
V centru dění, na Piazza Treviso, blízko pláže.
Velmi dobrá cena. NEMO tour TIP.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).

Poloha a vybavení (Centrum - Spiaggia, roh náměstí Treviso): apartmánový dům na náměstí Treviso, kde se často konají různé koncerty a vystoupení, cca 200 m od pláže, výtah v objektu. Velmi výhodná cena. Parkování není pro apartmán MONO zajištěno. Žádané ubytování, nejmenší byty - Mono pro 2 osoby. Kromě studií jsou k dispozici také apartmány BILO pro maximálně 4 osoby - zde parkování zajištěno.

BIBIONE - Centrum/Spiaggia je centrální a také nejrozsáhlejší a nejrušnější částí oblíbeného Bibione a navazuje na její východní klidnější část Lido dei Pini právě v místě, kde se nachází náměstí Zenith. Další informace v rubrice "Popis destinace".
Zóna Bibione Terme označuje oblast mezi mezi rušnou centrální částí Bibione/Spiaggia a klidnou sousední Lido del Sole. Název Bibione Terme odkazuje na známé lázně Bibione Thermae, které představují hlavní dominantu této části letoviska a jsou otevřené celoročně. Další informace v rubrice "Popis destinace".

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2020.
Pobytová taxa vybírá se vybírá již ve všech letoviscích naší nabídky (Bibione, Lignano, Caorle, Porto Santa Margherita...). Na základě těchto skutečností uvádíme u jednotlivých letovisek výši pobytové taxy z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy vyhlašuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky katalogu konkrétně (6.12.2019) nebyla konkrétní výše poplatku na sezónu 2020 v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2019: pro apartmány 0,75 €/os.starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do konce září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.

Ubytování: apartmán

MONO - typ A 2 (maximálně pro 2 osoby): jedna místnost - studio, rozkládací gauč pro 2 osoby, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, menší balkon. Klimatizace v ceně apartmánu. Parkovací místo naopak není k dispozici pro tento apartmán.
BILO - typ B 2/4 (maximálně pro 4 osoby): ložnice s dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, balkon. Klimatizace v ceně apartmánu. Parkovací místo je k dispozici pro tento apartmán.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • všechny spotřeby (voda, el. energie, plyn)
  • plážový servis od 16.05.-19.09.2020 (1x slunečník, lehátko + plážové křeslo)
  • služby místní italské agentury.

Příplatky

  • povinný poplatek za pobytovou taxu placený na místě, bez garance výše poplatku, taxa 2019 osoba starší 4 let/den (příplatek: 0,75 Eur)
  • nepovinné - fakultativní poplatky: cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)
  • ložní prádlo/osoba/set/pobyt (příplatek: 200 Kč)
  • závěrečný úklid, pokud si klienti neuklidí sami, apartmán/MONO/týden (příplatek: 40 Eur)
  • závěrečný úklid, pokud si klienti neuklidí sami, apartmán/BILO/týden (příplatek: 40 Eur)
  • dětská postýlka, pronájem/týden (příplatek: 12 Eur)
  • navíc (další) plážový servis, na apartmán/týden v období: 16.05.-29.05., 05.09.-20.09.2020 (příplatek: 46 Eur)
  • navíc (další) plážový servis, na apartmán/týden v období: 30.05.-04.09.2020 (příplatek: 61 Eur)