Dunajská Streda - Hotel Therma, Relax víkend, bazény + sauny zdarma

Číslo pobytu: 299625
3 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 19.6.2020
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 3 750 Kč
Vlastní hotelové Wellness Centrum včetně BAZÉNOVÉHO SVĚTA a rozšířeného saunového světa NORDSEE SPA jacuzzi+sauna. Koupání po celý rok.
NEMO tour TIP.


Relax víkend na 3 dny/2 noci, PÁTEK - NEDĚLE (uvedeno v ceníku). Nástupy lze objednávat i jinak během celého týdne, v libovolné dny.

Hotel Therma**** se nachází ve městě Dunajská Streda, cca 40 km od Bratislavy a je známý svými "Japonskými lázněmi" &AsiaSpa. Součástí tohoto wellness centra je BAZÉNOVÝ a nově rozšířený SAUNOVÝ SVĚT. Bazénový svět – velký relaxační bazén s vířivkou a protiproudem, 3 klidové sedací bazény, Kneippův bazén na nohy, chrlič na záda. Rozšířený Saunový svět rozšířen. Od 1.ledna 2018 otevřen nový NORDSEE SPA jacuzzi a sauna - velká finská sauna, infra sauna, parní sauna, ruská sauna, tepidárium, 4 velké vnitřní jacuzzi, rainforest). Nový GARDEN SPA - 2 velké jacuzzi, venkovní sauna, v letních měsících venkovní bazén.
V rámci wellness centra najdete pracoviště THAJSKÝCH MASÁŽÍ a Aquabike neboli rotoped pod vodou. Dále je v hotelu k dispozici: restaurace, denní i noční bar, místnost pro kuřáky, 2 bowlingové dráhy, stolní fotbal, elektronické šipky, dětský koutek a venkovní dětské hřiště, fitness. V areálu je tenisové hřiště a 2 terasy při Japonské zahradě.
Koupání: vnitřní hotelový bazén a v letních měsících i venkovní bazén. Thermalpark v Dunajské Stredě s celoročním provozem je vzdálen cca 500 m od hotelu.

THERMALPARK Dunajská Streda leží na okraji města, v klidné oddychové zóně a je určen k pobytům pro všechny věkové kategorie po celý rok. Z hloubky 1600 m tu vyvěrá horká termální voda 54-57°C, plná blahodárných minerálů účinných hlavně na revmatické nemoci a nemoci pohybového ústrojí. Více informací najdete v sekci "Popis destinace"...

Ubytování: hotel ****

komfortní 2- lůžkový pokoj s možností přistýlky (pro dítě) s kompletním příslušenstvím, TV+SAT, telefon, rádio, minibar, WiFi připojení, trezor, klimatizace. K výbavě patří také župan.

Stravování: polopenze

snídaně a večeře formou bufetového stolu

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v dvoulůžkovém pokoji
  • 2x polopenze (snídaně a večeře formou bufetu)
  • 1x welcome drink (sklenička sektu)
  • volný vstup do bazénového světa (velký relaxační bazén s vířivkou a protiproudem, 3 klidové sedací bazény, Kneippův bazén na nohy, chrlič na záda)
  • volný vstup do NORDSEE SPA sauna + jacuzzi (velká finská sauna, infra sauna, parní sauna, ruská sauna, tepidárium, 4 velké vnitřní jacuzzi, rainforest)
  • volný vstup do GARDEN SPA (2 velké jacuzzi, venkovní sauna, v letních měsících venkovní bazén)
  • zážitkové saunování během celého pobytu (saunový ceremoniál s vonnými esencemi doprovázený zvukovými i světelnými efekty), dle časového harmonogramu
  • volný vstup do fitness centra
  • WiFi připojení
  • parkování.

Příplatky

  • povinný místní poplatek se platí na místě/osoba/noc (příplatek: 1 €)