1 dítě zdarma

Hévíz - Hotel Danubius Health Spa Resort Aqua, All Inclusive, 3 noci

Číslo pobytu: 441851
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 1.12.2019
Doprava: vlastní Strava: all inclusive
Ubytování: hotel
Cena od 6 100 Kč
Vlastní hotelové lázně a wellness - v županu přímo k bazénům.
Komfort a pohodlí, relaxace pod jednou střechou.
Strava ALL INCLUSIVE.
1x dítě do 6 let zdarma na přistýlce s 2 dospělými osobami.

Rekreační Aqua Speciál Pobyty 4 dny/3 noci mají libovolný den nástupu, je možné rezervovat také pobyty na 2, 4, 5 6 nebo 7 nocí.

Upozornění hotelu: v termínech 14.- 16.04. a 06- 10.10.2019 (3 dny na jaře i na podzim) bude z důvodu roční pravidelné údržby a čištění uzavřen hotelový bazén 200m2 (vnitřní a částečně venkovní). Ostatní bazény dle sezóny jsou v provozu.

Moderní 4* hotel Danubius Health Spa Resort Aqua se nachází jen cca 300 m nad termálním jezerem a cca 400 m od centra městečka. K dispozici 2 restaurace, jedna z nich s letní terasou, bar, pivnice, výtahy, zahrada, terasa s grilem a kavárnou, vnitřní termální bazény (33°C a 37°C), cca 200 m2 vodní plochy (venkovní a částečně vnitřní bazén), vnitřní bazény pro děti. Venkovní plavecký bazén (pouze v období od května do září). K dispozici v létě je také venkovní Kneippův bazén v zahradě. Finská sauna, infra sauna, textilní sauna, parní lázeň, ochlazovací bazének. Posilovna, terasa na opalování, stolní tenis, skupinové cvičení (ranní a fitness gymnastika, aqua-fitness, strečink, Fit Ball, jóga, turistika). Možnost WiFi připojení k internetu v celém hotelu. Parkování na hotelovém parkovišti (za poplatek 3 Eur/noc/auto), půjčovna kol.
VLASTNÍ HOTELOVÉ LÁZEŇSKÉ CENTRUM– hydroterapie, balneoterapie, fototerapie, elektroterapie a magnetoterapie. K dispozici také inhalace, léčebná gymnastika a další hotelové programy, lymfodrenáže, půjčovna kol. Několikrát týdně živá hudba večer. Celý hotel je nekuřácký. Pro děti herna, dětské hřiště, v létě brouzdaliště v zahradě, v letních měsících animační program pro děti.
Koupání: hotelové vnitřní a venkovní bazény, termální jezero cca 400 m.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD (cca 22 m2): koupelna s vanou a WC, LCD/TV+SAT, minibar (za poplatek), telefon, trezor, fén a klimatizace. Pokoje bez balkonu - francouzské okno. Možnost 1 přistýlky pro dítě do 14 let a také možnost propojení pokojů. Standard pokoje se nacházejí na 1.-5.patře. S výhledem do lesoparku nebo na město.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR (cca 22 m2), , pokoje renovované, v 6. nebo 7. patře, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, LCD/TV+SAT, minibar (za poplatek), telefon, trezor, fén a klimatizace, varná konvice + káva/čaj. Pokoje bez balkonu - francouzské okno. Možnost 1 přistýlky pro dítě do 14 let a také možnost propojení pokojů.
Suite STANDARD (cca 44 m2): apartmá ve 2.- 5. patře s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem, vybavené stejně, jako pokoje standard. Cena na dotaz.
Suite SUPERIOR (cca 44m2): apartmá v 6. nebo 7. patře s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem, shodně vybavené jako pokoje Superior, obývací pokoj je navíc vybaven malým kuchyňským koutem s mikrovlnou troubou. Cena dotaz.
Možnost propojených pokojů: na dotaz v CK.

Stravování: all inclusive

07.00-10.00, bohatá snídaně formou bufetu
10.00-11.00, kontinentální snídaně pro pozdě vstávající
10.00-15.00, bylinkové čaje a ovoce v léčebném oddělení.
12.00-14.00, oběd formou bufetových stolů (polévky, saláty, zelenina, těstoviny, grilovaná a wok jídla, pečivo, palačinky a ovoce a zmrzlina).
15.00-17.00, odpolední káva, čaj, zmrzlina a zákusky.
18.00-21.00, večeře formou bufetových stolů (různé předkrmy a hlavní jídla, sýry a dezerty). Jednou týdně maďarská večeře formou bufetu.
Během celého dne od 07.00-22.00 nealkoholické nápoje (minerální voda, ovocné a zeleninové šťávy, káva a čaj).
Večer od 18.00-22.00 nápoje k večeři: točené pivo a stolní víno místní výroby.
Poznámka: 1x minerální voda v minibaru je zahrnuta v All Inclusive (denně doplňována), jinak nápoje z minibaru jsou za poplatek.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy=cca 530 km, z Brna=cca 320 km, z Ostravy cca 470 km.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v 2-lůžkovém pokoji STANDARD nebo SUPERIOR v 6. a 7. patře
  • 3x All Inclusive
  • zapůjčení županu (pro dospělé osoby)
  • volný vstup do hotelových bazénů + saun (vnitřní termální bazény, 200m2 bazén – částečně venkovní, vnitřní bazén pro děti, letní venkovní bazén a Kneippův chodník (od května do září), finská sauna, infra sauna, textilní sauna, parní lázeň, ochlazovací bazén
  • volný vstup do hotelového Danubius Premier Fitness
  • stolní tenis, skupinová cvičení organizovaná hotelem (ranní a fitness gymnastika, aqua-fitness, strečink, Fit-Ball, jóga, turistika), Nordic Walking
  • využití všech sportovních hotelových programů dle sezóny.
  • Navíc ZDARMA: večer živá hudba, WiFi v celém hotelu, dětská herna a hřiště, dětská postýlka nebo dětská stolička, animační programy v letních měsících.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě (bez záruky), osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)
  • pes za poplatek/noc (příplatek: 25 Eur)
  • parkování za poplatek/auto/noc (příplatek: 3 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 24 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • dítě do 6 let na přistýlce a All Inclusive zdarma