Luhačovice/Pozlovice - Wellness Hotel Pohoda, Silvestr u nás

Číslo pobytu: 296783
7 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 27.12.2020
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 13 300 Kč

Další varianty pobytu

Moderní Relaxační centrum.
Bazény + Sauny + Fitness = v ceně silvestrovského pobytu.
Pohodová dovolená na přelomu roku v prostředí 4* hotelu.

Silvestrovský pobyt 7 dní/6 nocí, včetně polopenze, Moravského rautu s pečeným selátkem, Silvestrovskou oslavou s živou hudbou a tombolou, uvítacím přípitkem na pokoji (0,375 l lahodného sektu pro osobu), zapůjčení županu, volný vstup do wellness (bazén+saunový svět+fitness). RELAXAČNÍ PROGRAM zahrnuje (celkem 4 procedury): 1x lékařská konzultace, 1x perličková koupel se zábalem, 1x masáž bambuckým máslem, 1x koupel s minerální solí Biotermál se zábalem, 1x regenerační masáž zad a šíje Artrinem. Navíc ZDARMA: pravidelná dopolední a odpolední doprava do městského centra a zpět.

Dětská cenaplatí pro děti od 5 do 15 let věku, snídaně i večeře formou bufetu, bez uvítacího přípitku, v dětské ceně pro dítě do 15 let není rovněž zahrnut relaxační program - procedury pro daný pobyt. Bez nároku na služby možnost pobytu dítěte do 5 let.

Zcela zrekonstruovaný hotel Pohoda**** se nachází v klidném prostředí nad luhačovickou přehradou, v části Pozlovice, cca 20 minut pěší chůze od lázeňské kolonády a centra Luhačovic, kam je také zajištěna pravidelná dopolední a odpolední doprava (ZDARMA, i zpět).
K dispozici: výtah, restaurace s letní terasou, kavárna, denní bar, dětský koutek, půjčovna kol a úschovna vlastních kol (zdarma, pod uzavřením). Parkování venkovní, hlídané (střeženo kamerovým systémem, zdarma, není potřeba předem rezervovat) nebo v garážích (nutná rezervace předem, poplatek 90 Kč/den). Moderní Wellness Centrum: vnitřní bazén s masážními chrliči (15 m dlouhý, plavecký), relaxační vířivý bazén pro 12 osob, whirpool pro 4 osoby, relaxační prostor s anatomicky tvarovanými lehátky a výhledem do zeleně. Součástí wellness centra je Saunový svět: finská sauna, parní solná sauna, parní bylinková sauna, tepidárium.
Relaxační Centrum: různé koupele, masáže, zábaly, inhalace - např. hydromasáže, perličkové, antirevmatické a přísadové koupele, suché uhličité koupele, slatinné obklady, lymfodrenáže, kyslíková terapie, inhalace minerální vody Vincentka, slatinné obklady, masáže klasické, čokoládové, aromaterapeutické, bambuckým máslem, dále masáže bodové, uvolňující krční páteře, reflexní masáže plosky nohy, různé druhy zábalů (bahenní, parafínové aj.). Taneční večer s živou hudbou v salonku restaurace. V rámci pobytu je také zdarma zajištěna pravidelná doprava do centra lázní a zpět.
Kdo dává přednost aktivnímu odpočinku, může si udělat procházku do okolí nebo se vydat na výlet na kole - značené trasy pro pěší turisty i cykloturisty, které vedou k malebným oblastem i historickým zajímavostem Luhačovicka. Rozmanitost zdejší krajiny si užijí rekreační turisté i milovníci náročnějších terénů. Na kole např. doporučujeme tzv. Malý lázeňský okruh a Kolem přehrady v Pozlovicích nebo Velký lázeňský okruh a Komonecké stezky.
Koupání: vnitřní bazén v hotelovém wellness centru.

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D. Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína. podrobněji v popisu destinace

Ubytování: hotel ****

Samotná poloha hotelu v klidné části Luhačovic je elegantní motivací pro strávení atraktivní odpočinkové nebo zdravě aktivní wellness dovolené. Okolí Luhačovic je ideální pro pěší i cykloturistiku.
Moderně a komfortně vybavené 2- lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, TV+SAT, trezorem, WiFi připojením k internetu, klimatizací, minibarem a telefonem. Možnost zapůjčení dětské postýlky. Pokoje s balkonem nebo francouzským oknem.
Ubytování v den nástupu od 14.00 hod (pobyt začínající večeří) nebo od 12.00 hod (pobyt začínající obědem). Uvolnění pokojů v den odjezdu do 10.00 hod (pobyt končící snídaní).

Stravování: polopenze

polopenze - dle rozpisu (snídaně i večeře formou bufetu).

Cena zahrnuje

  • 6x ubytování v plně klimatizovaném pokoji s vlastním příslušenstvím, TV+SAT, WiFi, telefonem a minibarem
  • 6x snídaně formou bohatého bufetu
  • 4x večeře formou bohatého bufetu
  • 1x večeře formou moravského rautu s pečeným selátkem
  • 1x silvestrovské menu v rámci večeře - polopenze
  • Silvestrovská oslava s živou hudbou a bohatou tombolou
  • uvítací přípitek na pokoji (0,375 l lahodného sektu pro osobu)
  • zapůjčení županu
  • WiFi v celém hotelu
  • 1x lékařská konzultace
  • 1x perličková koupel se zábalem
  • 1x masáž bambuckým máslem
  • 1x koupel s minerální solí Biotermál se zábalem
  • 1x regenerační masáž zad a šíje Artrinem
  • volný vstup do wellness (bazén+saunový svět+fitness)
  • Navíc ZDARMA: pravidelná dopolední a odpolední doprava do městského centra a zpět.

Příplatky

  • povinný lázeňský (místní) poplatek z pobytu, osoba starší 18 let/den (příplatek: 21 Kč)
  • parkování na hotelovém parkovišti (bez rezervace)
  • parkování v hotelové garáži (nutno rezervovat předem) (příplatek: 90 Kč)
  • příplatek za plnou penzi/dospělý/pobyt (příplatek: 1200 Kč)
  • příplatek za plnou penzi/dítě/pobyt (příplatek: 750 Kč)
  • příplatek za 1/1 pokoj, osoba/pobyt (příplatek: 2300 Kč)

Slevy

  • dítě do 5 let bez služeb zdarma

Luhačovice

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D.Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína.

Pozlovice

Pozlovice - městys a lázeňské místo navazující na luhačovickou lázeňskou zónu patří do jedné z deseti oblastí ČR, která se může pochlubit nejlepším životním prostředím. Zdejší lesnatá krajina tvoří plynulý přechod mezi kopcovitým Valašskem a rovinatým Slováckem. Z Luhačovic se do Pozlovic a k přehradě dostanete pěšky nebo můžete využít také výletní vláček.