Luhačovice - Vila Antoaneta, Víkend, 2 noci a 2 procedury

Číslo pobytu: 452819
3 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 10.1.2020
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 3 700 Kč
Klidné prostředí, nedaleko lázeňského parku a kolonády. Vodní relaxační centrum a nabídka až 60 procedur.
Moderní komplex 3 vzájemně propojených budov tvoří Lázeňský hotel VILA ANTOANETA - Vila Antoaneta s recepcí, Vila Petřín a Vila Pernštýn, pár desítek kroků od vstupu do lázeňského parku - NEMO tour TIP.


Prodloužený víkend v lázních relaxační pobyt 4 dny/3 noci, nástup ČTVRTEK - NEDĚLE (uvedeno v ceníku). Polopenze, 3 procedury, zapůjčení županu (kategorie Superior) a také volný vstup do vodního relax centra.

Lázeňský hotel Vila Antoaneta****, moderní lázeňský komplex tří vzájemně propojených budov - Vila Antoaneta (pokoje Superior), Vila Petřín a Vila Pernštýn v těsné blízkosti lázeňského parku a kolonády (Vila Petřín a Perštýn jsou budovy bez výtahu, pokoje Standard). K dispozici centrální recepce pro všechny objekty ve vile Antoaneta, vodní relaxační centrum ve Vile Antoaneta, výtah - pouze ve vile Antoaneta, vinný sklep v hotelové zahradě. Široká nabídka lázeňských a wellness procedur, komplexní služby pod jednou střechou. Nabídka více jak 60 léčebných a wellness procedur. Restaurace s nabídkou vynikající české i mezinárodní kuchyně, profesionální gastronomické služby, lobby bar. Odborná péče o Vaše zdraví, lékařská ordinace a zdravotnická služba zajištěna. Dětský koutek s minikinem a dětské hřiště. Rodinnou atmosféru hotelu ocení i mladší generace a rodiny s dětmi. Hotel je nekuřácký.
Koupání: vnitřní relaxační centrum ve Vile Antoaneta (vnitřní bazén s protiproudem, sauna, parní lázeň, whirpool, sluneční terasa). Dále letní venkovní koupaliště Duha na břehu luhačovické přehrady s plaveckým bazénem, skluzavkou, tobogánem, bazénem s vodními atrakcemi. Plovárna v centru Luhačovic - plavecký i zážitkový bazén, dětský bazén, divoká řeka, whirpool... s celoročním provozem.

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D. Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína. podrobněji v popisu destinace

Ubytování: hotel ***

Moderní lázeňský komplex 3 vzájemně propojených budov - Vila Antoaneta, Vila Petřín a Vila Pernštýn (Petřín a Pernštýn - budovy bez výtahu). Ubytování v moderně vybavených pokojích a apartmánech kategorie Standard*** (bez výtahu, Vila Petřín a Vila Pernštýn) a Superior**** (hlavní budova s výtahem, Vila Antoaneta).
STANDARD pokoj, kategorie***, 2– lůžkový pokoj se sprchou/vanou a WC, TV+SAT, lednička (minibar na vyžádání), telefon, internetové připojení WiFi, částečně s balkonem (některé pokoje), ubytování bez županu a bez výtahu.
SUPERIOR pokoj, kategorie****,, 2– lůžkový pokoj se sprchou/vanou a WC, fén, TV+SAT, lednička (minibar na vyžádání), telefon, trezor, internetové připojení WiFi. Zapůjčení županu v ceně pobytu. U většiny pokojů předsíň s úložným prostorem.

Lázeňský komplex Vila Antoaneta nabízí také ubytování v 2 apartmá kategorie superior - hlavní budova s výtahem a 3 apartmá kategorie standard - Vila Pernštýn (bez výtahu).
SUPERIOR apartmá ve vila Antoaneta, kategorie****,, ložnice s manželskou postelí a psacím stolem, obývací pokoj, lednička (minibar na vyžádání), TV + SAT, telefon, zapůjčení županu, koupelna se sprchou nebo vanou a 2 WC, fén, , předsíň s úložným prostorem, klimatizace, WiFi internet, částečně s balkonem.
STANDARD apartmá v hotelu Pernštýn, kategorie***, ložnice s manželskou postelí a psacím stolem, obývací pokoj, lednička (minibar na vyžádání), TV + SAT, telefon, koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, internetové připojení - LAN i WiFi, částečně s balkonem.

Stravování: polopenze

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu, ovocné a zeleninové saláty, ovoce. Pobyt začíná večeří a končí snídaní.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v pokoji STANDARD*** (Petřín, Perštýn) nebo SUPERIOR**** (Antoaneta)
  • 2x polopenze
  • zapůjčení županu (pouze v pokoji SUPERIOR)
  • volný vstup do vodního relaxačního centra
  • Pobyt zahrnuje 2 relaxační procedury: 1x klasická masáž s éterickými oleji částečná nebo 1x anticelulitidová masáž s břečťanovým gelem
  • 1x přísadová koupel

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek/noc, platí se na místě (příplatek: 15 Kč)
  • parkování před hotelem, auto/noc (příplatek: 100 Kč)
  • parkování v podzemních garážích, auto/noc (příplatek: 150 Kč)

Luhačovice

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D.Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína.