Ostrožská Nová Ves - Sirnaté lázně, Lázně na zkoušku, sirnaté prameny, 9 procedur

Číslo pobytu: 405237
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 1.12.2019
Doprava: vlastní Strava: plná penze
Ubytování: hotel
Cena od 10 400 Kč
Jedinečné sirnaté léčivé prameny. Pobyt pro lázeňské nováčky. Dva místní sirnaté prameny. Péče o zdraví v lázeňském prostředí.

"Lázně na zkoušku" - léčebný pobyt s plnou penzí, 9 procedurami, které stanovuje lékař ... Doporučované procedury jsou: sirné a přísadové koupele, masáže a zábaly, kryoterapie.
Pobyty na 8 dní/7 nocí, NEDĚLE - NEDĚLE (uvedeno v ceníku). Tento program je vhodný pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet lázeňské procedury, pobyt v lázních a poznat krásy Slovácka.

Moderní lázeňský komplex se rozkládá v rozsáhlém lesoparku nedaleko Uherského Hradiště a nabízí ubytování v hlavní lázeňské budově s výtahem nebo ve Vilách Vlasta (Šárka). V hlavní lázeňské budově je recepce se vstupní halou, hotelová restaurace, Lázeňská kavárna na kolonádě, kompletní BALNEOPROVOZ s odborným personálem, bazén, whirpool, sauna.
Široká nabídka procedur: minerální sirné koupele (klidové, vířivé nebo perličkové), masáže, akupunktura, akupresura, přírodní rašelinové zábaly, parafínové zábaly, rehabilitační cvičení v bazénu nebo tělocvičně, elektroléčba, plynové injekce, inhalace, přístrojová lymfodrenáž, světloléčba (UVA, UVB), masťová terapie. Procedury a strava jsou poskytovány v hlavní budově. Možnost zapůjčení kol a sportovního vybavení, úschova kol. Internet - PC zdarma v hotelové hale. Na pokojích možnost WiFi připojení. Možnost přikoupení dalších procedur k pobytovým balíčkům.

Sirnaté lázně jsou ideálním místem, pokud máte kožní problémy či onemocnění pohybového aparátu. V Ostrožské Nové Vsi jsou sirnaté prameny přímo v areálu lázní a dělají téměř zázraky. Odborná léčba a prvotřídní rehabilitace zajištěna v kompletně vybaveném balneoprovozu, zdravotnická služba 24hodin. Areál je obklopen lesoparkem o rozloze 10ha.
Lázně se stoletou tradicí v srdci Moravského Slovácka, nedaleko Uherského Hradiště. Jedinečné minerální sirné prameny – indikované Ministerstvem zdravotnictví pro léčbu pohybového aparátu a kožních onemocnění.
Lázeňská kolonáda s obchůdky, kavárna s venkovním posezením a dětským koutkem, sluneční terasy, bohatá nabídka kulturních pořadů, folklorních akcí a lidového umění.
Aktivní odpočinek nabízí multifunkční sportovní areál s halou nedaleko lázní - tenis, volejbal, nohejbal a minigolf. Značené turistické a cyklistické trasy, štěrkopísková jezera s možností koupání a rybaření, pamětihodnosti v okolí. Golfové hřiště v bezprostřední blízkosti lázní (cca 500 m).
SINOVA- lázeňská kosmetika z přírodních sirných pramenů určená pro následnou péči o citlivou pokožku.

Zaměření sirnatých lázní:
- léčba pohybového aparátu
- léčba lupénky a nemoci kožních, akné a ekzemů
- léčba oběhového a nervového systému
- zákroky estetické dermatologie

Ubytování: hotel ***

STANDARD kategorie - Hlavní budova 2– lůžkový pokoj se sprchou nebo vanou a WC, TV, telefon, lednička, WiFi připojení. K dispozici jsou také 1- lůžkové pokoje - na vyžádání.
STANDARD kategorie - Depandance/Vila Vlasta nebo Šárka 2– lůžkový pokoj se sprchou a WC, TV, telefon, WiFi připojení.
Ve vilách Vlasta a Šárka jsou pokoje stejné kvality jako v hlavní budově, bez výtahu, na procedury a stravu klienti docházejí (cca 80-100 m).

Stravování: plná penze

plná penze, snídaně formou bufetu, obědy a večeře výběrem z menu. Týdenní pobyt s plnou penzí začíná obědem a končí snídaní.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování v pokoji STANDARD*** (hlavní budova/vila)
  • 7x plná penze
  • vstupní lékařské vyšetření
  • 9 léčebných procedur stanovených lékařem
  • volný vstup do bazénu a whirpool
  • zapůjčení županu
  • Navíc ZDARMA: 1x transfer do Uherského Hradiště (úterý nebo pátek)občerstvení v Lázeňské kavárně

Cena nezahrnuje

  • 1/1 pokoj za příplatek dle období - na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek osoba/noc, platí se na místě (příplatek: 12 Kč)
  • parkování v areálu lázní, auto/noc (příplatek: 20 Kč)