1 dítě zdarma

Piešťany - Hotel Park, Relax pobyt, 4 noci, bazén zdarma

Číslo pobytu: 271127
5 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 17.6.2020
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 6 400 Kč
Oblíbený wellness hotel blízko lázeňského ostrova i centra, přitom v parku a na klidném místě.
Vnitřní hotelový bazén s vířivkou a vodními atrakcemi zdarma. NEMO tour TIP.

U všech pobytů zdarma – FIT PROGRAM: 3x týdně různé druhy skupinových cvičení.

Relax pobyty, na 5 dní/4 noci libovolně během celého roku (v ceníku uvedené termíny ST-NE, ČT-PO. PÁ-ÚT, NE-ČT nebo PO-PÁ).
Relax pobyt také 3 dny/2 noci, libovolně během celého roku za cenu 2990 Kč/osoba a pobyt s polopenzí a volným vstupem do bazénu - v samostatné nabídce.

Dětské ceny (v Kč/noc):
- dítě do 6 let bez nároku na služby zdarma
- dítě 0-12 let na přistýlce s polopenzí, 800 Kč/noc
Dětská cena zahrnuje polopenzi (formou bufetu) dle počtu nocí a vstup do hotelového bazénu v rámci provozní doby. Nezahrnuje procedury, lékařské konzultace atd...

Wellness hotel Park*** leží v tichém prostředí městského parku, jen cca 300 m od pěší zóny a v dosahu lázeňského ostrova (cca 700 m). K dispozici je recepce, restaurace a kavárna s letní terasou, výtah, biliar, na recepci trezor, dětský koutek, bar s panoramatickou střešní terasou se sprchou a lehátky ke slunění, kadeřnictví, kosmetika, hlídané parkoviště, fitness centrum. WiFi v celém hotelu včetně pokojů. K dispozici také vnitřní bazén s vířivkou, který je v letních měsících otevíratelný a je propojený s letní terasou s lehátky. Součástí WELLNESS CENTRA jsou také sauny, jacuzzi pro 6 osob, relaxační místnost. BALNEOPROVOZ s hotelovým lékařem poskytuje následující léčebné procedury: různé masáže (včetně indické olejové, thajské nebo masáže lávovými kameny), parafango zábaly, magnetoterapie a laser terapie, elektroterapie a ultrazvuk, plynové injekce, oxygenoterapie, hydroterapie, aquaerobik.
Koupání: vnitřní hotelový bazén, termální koupaliště Eva na lázeňském ostrově (pouze v letním období).

Slovenské lázně Piešťany patří více než 100 let k předním evropským lázním, které se věnují léčbě revmatismu a rehabilitaci pohybového aparátu. Využívají k tomu 2 přírodní zdroje: unikátní léčivé sirné bahno a termální minerální vodu. Další informace včetně zaměření lázní najdete v "Popisu destinace".

Ubytování: hotel ***

2- lůžkový pokoj se sprchou a WC, LCD/TV+SAT, WiFi internet, telefon, fén, lednička, trezor, balkon. Možnost přistýlky.
Kromě toho lze rezervovat ubytování v apartmánu family LUX a nebo v pokoji typu Studio LUX. K vybavení apartmánů i studií navíc patří rychlovarná konvice s kávovým a čajovým servisem. Studia mají terasu, apartmány LUX bez balkonu. Ceny na dotaz.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře formou bufetového stolu. Obědy lze dokoupit - za příplatek, jednodušší – výběr ze 2 teplých jídel. Možnost dietní stravy na základě doporučení lékaře.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v dvoulůžkovém pokoji
  • 4x polopenze formou bufetu
  • zapůjčení županu a papučí
  • volný vstup do hotelového bazénu během provozní doby
  • volný vstup do fitness
  • Navíc zdarma: Fit Program (3x týdně skupinová cvičení), volný vstup do saunového světa 1x 1 hodina během pobytu (v provozní době), WiFi v celém hotelu.

Příplatky

  • parkování se platí na místě,auto/noc (příplatek: 2 €)
  • pes za poplatek/noc (příplatek: 30 €)
  • povinný lázeňský poplatek se platí na místě, osoba/noc (příplatek: 1,5 €)

Slevy

  • dítě do 6 let bez nároku na služby zdarma
  • dítě do 12 let na přistýlce/noc (sleva: -800 Kč)
  • 20% sleva na procedury wellness a spa na místě