Podhájska - Bungalovy Energy I., termální bazén zdarma

Číslo pobytu: 331522
7 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 25.2.2019
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: bungalov
Cena od 4 200 Kč
Vlastní termální bazény s tryskami.
Vlastní wellness centrum "Římské lázně.
Vyhledávané ubytování pro své soukromí a vybavenou kuchyňku - doporučujeme včas rezervovat. NEMO tour TIP.

Pobyty PONDĚLÍ - NEDĚLE, 7 dní/6 nocí, bez stravy. Za příplatek je možné přiobjednat stravu na kterou se dochází do budovy penzionu Energy I. Buď jenom snídaně nebo polopenze, případně plná penze nebo jen večeře nebo oběd. V ceně volný vstup do termálních bazénů Energy I.

Nedávno postavené přízemní zděné bungalovy se nacházejí v areálu penzionu Energy I. a jen pár desítek kroků od hlavního vchodu do areálu koupaliště. Součástí areálu Energy I. je wellness centrum „Římské lázně“ s vnitřním a venkovním termálním sedacím bazénem se stejným složením vody jaká je ve venkovních bazénech veřejného koupaliště. Vstup do vnitřního i venkovního termálního bazénu v areálu Energy I. je pro ubytované klienty v ceně pobytu. Kromě bazénů s celoročním provozem nabízí wellness centrum různé procedury - masáže, pedikúry a manikúry, dvě hydromasážní vany, Kleopatřinu lázeň s jacuzzi. Součástí je také saunový svět (4 sauny s ochlazovacím bazénkem - bylinková, solná, finská a slovenská), relaxační - odpočinková místnost s dřevěnými lehátky, posezením a krbem. Vše za poplatek (zvýhodněné ceny pro klienty CK NEMO tour z obou penzionů).
V každém bungalovu je kuchyňský kout se základním vybavením na vaření i stolování, který je součástí obývací místnosti s ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, mikrovlnnou troubou, TV. V každém z nich koupelna se sprchou a WC. Menší venkovní terasa s posezením je součástí každého bungalovu. WiFi připojení v penzionu Energy I. Minimální obsazenost bungalovu - 2 dospělé osoby.
Koupání: vnitřní sedací termální bazén s hydromasážními tryskami a venkovní sedací termální bazén (celotýdenní vstup v ceně). Za poplatek procedury v „Římských lázní“ v areálu Energy I (pro klienty NEMO tour se slevou). Hlavní vstup do termálního koupaliště v letní sezóně vzdálen cca 100 m. V areálu Energy I. jsou bazény přístupné také pro veřejnost.
V bazénech Energy I. je stejné složení termální vody, jaká je ve veřejném areálu termálního koupaliště. V době pravidelného uzavření areálu koupaliště na jaře (08.04.- 30.04.2019) a na podzim (21.10.- 05.11.2019), nebude nijak omezen provoz penzionů Energy I. a II., které mají vlastní termální bazény.

Obec Podhájska leží v oblasti jižního Slovenska, nedaleko Nových Zámků, a je známá především termálním koupalištěm s unikátní a jedinečnou vodou, která je svým složením velmi podobná vodě Mrtvého moře.Silně minerální, slaná voda má jen menší koncentraci než mořská voda. Její téměř ideální složení má léčebné a regenerační účinky na celý organismus. Další podrobné informace najdete v sekci "Popis destinace".

Ubytování: bungalov

2- nebo 3- lůžkový s možností přistýlky a se sprchou a WC.
Maximálně pro 4 osoby (jedna místnost), 2 resp. 3 lůžka a přistýlka formou rozkládacího gauče/křesla. Doporučujeme rodinám s 1 nebo 2 dětmi. Minimální obsazenost 2 platícími osobami!

Stravování: vlastní

vybavený kuchyňský kout na vaření i stolování. Za příplatek možnost snídaně formou jednoduššího bufetu nebo polopenze (večeře jednotné menu - možnost vegetariánského jídla), případně plné penze (ceny v příplatcích).

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy 440 km, z Brna 230 km.

Cena zahrnuje

  • 6x ubytování v bungalovu s koupelnou se sprchou a WC
  • celotýdenní vstup do krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I.
  • parkování v areálu penzionu Energy I.
  • místní poplatek.

Příplatky

  • polopenze (snídaně+večeře), osoba/6 nocí (příplatek: 1600 Kč)
  • večeře, osoba/6 nocí (příplatek: 850 Kč)
  • snídaně, osoba/6 nocí (příplatek: 750 Kč)
  • oběd, osoba/6 nocí (příplatek: 900 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko/den/dospělý (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B, na Slovensko/den/dítě do 15 let (příplatek: 20 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 36 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 25 Kč)

Slevy

  • dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko
  • dítě 3-12 let na přistýlce jako 4.osoba v bungalovu