Sárvár - Apartmány Azur, komfortní apartmány pár kroků od koupaliště, 5 nebo 7 nocí

Číslo pobytu: 333493
6,8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 3.12.2019
Doprava: vlastní Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
Cena od 2 990 Kč
Komfortní apartmánové ubytování blízko termálního koupaliště a lázní. Vhodné pro rodiny s dětmi.
NEMO tour TIP.

Týdenní pobyty 8 dní/7 nocí mají libovolný den nástupu (v ceníku uveden pobyt NEDĚLE - NEDĚLE nebo SOBOTA-SOBOTA). Pobyty 6 dní/5 nocí mají libovolný den nástupu (v ceníku uveden pobyt ÚTERÝ - NEDĚLE a nebo NEDĚLE-PÁTEK).

Menší apartmánový dům Apartmány Azur leží v bezprostřední blízkosti areálu termálních lázní (cca 200 m). V budově je několik apartmánů, velikostí MONO (typ 2/4, maximálně pro 4 osoby), komfortně vybavené - jedna místnost s menší kuchyňskou linkou se základním nádobím, ledničkou, kávovarem, topinkovačem, mikrovlnnou troubou a posezením, LED/TV, klimatizací, koupelnou se sprchou a WC a manželským lůžkem. Rozkládací gauč – doporučujeme pro 2 děti případně 1 dospělou osobu. Výborná poloha – v dosahu restaurace, obchod, centrum cca 15 minut chůze. Velmi výhodné pro skupinky osob, rodiny s dětmi. Parkování v uzavřeném dvoře zdarma. V přízemí objektu je kavárna s letní terasou.
Koupání:. termální areál lázní a koupaliště Sárvár cca 200 m.

Sympatické městečko Sárvár se nachází v západní části Maďarska. Dominantní hrad s kamenným mostem, botanická zahrada, mezinárodní folkórní festival a různé tématické trhy pozvedávají kulturní i společenský význam města. Moderní komplex termálních lázní na skutečně světové úrovni byl otevřen v roce 2002 a rozprostírá se nedaleko centra městečka... Podrobněji v "Popisu destinace".

Ubytování: apartmán

apartmán typu MONO (typ 2/4, maximálně pro 4 osoby) - jedna místnost komfortně vybavená, s rozkládacím gaučem a manželskou postelí, kuchyňským koutem, LED/TV, klimatizací, maximálně pro 4 osoby. K dispozici ručníky a povlečení.

Stravování: vlastní

k dispozici kompletně vybavený moderní kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, kávovarem, varnou konvicí a toustovačem.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy = 460 km, z Brna = 260 km, z Ostravy 440 km.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 5x nebo 7x ubytování
  • spotřeby energií
  • povlečení
  • ručníky
  • parkování.

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě (bez záruky), osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)

Slevy

  • dítě do 2 let zdarma bez služeb