1 dítě zdarma 4=3

Tapolca - Hotel Pelion, 4 noci, bazény, sauny a léčivá jeskyně zdarma, sleva 4=3

Číslo pobytu: 501595
5 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 7.11.2021
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 5 500 Kč
Hotel spojený s unikátní krasovou jeskyní blízko Balatonu a Hévízu. Jeskynní terapie - vstup do léčivé jeskyně v ceně pobytu.
Vnitřní a venkovní bazény včetně termálních bazénů - v županu přímo k bazénům.

Koupání po celý rok.

Rekreační Pobyty v 4* hotelovém komplexu: 5 dní/4 noci, libovolné nástupy. Akce 4=3 je již v cenách zohledněna - vztahuje se na období od 01.09.-23.10. a 01.11.-23.12.2021 a to vždy s nástupem jen v NEDĚLI - neplatí v období svátečním a letních měsíců (od 13.6.-31.8.2021).

Elegantní 4* Hunguest Hotel Pelion se nachází v centru městečka, uprostřed rozsáhlého čtyřhektarového parku přímo nad krasovou jeskyní, která je vhodná při léčení dýchacích cest. Termální pramen, na který jsou napojené hotelové termální bazény, vyvěrá z hloubky 224 m, vysoký obsah vápníku, magnézia, kysličníku uhličitého, sulfány a další minerální prvky, jejichž obsah v termální vodě je neobyčejně vysoký - 1128 mg/litr.
K dispozici v hotelu je výtah, recepce, lobby bar, kavárna, prostorná restaurace, obchod s dárkovými předměty, mateřská školka aneb Club Pinocchio pro děti s programem, na zahradě (dle počasí) pirátská loď, trampolína, hřiště... Vlastní WELLNESS OSTROV: vnitřní termální bazén (15 m2, teplota 33-37°C) a vnitřní whirpool, 1x zážitkový proplouvací bazén (32°C, z toho menší část plochy je krytá - cca 80m2), vnitřní dětský bazén (34°C), venkovní koupaliště od června do září - plavecký bazén (28°C, 25 m dlouhý a 9 m široký, hloubka cca 1,7 m), venkovní dětský bazén, který je součástí zážitkového bazénu a venkovní 2 tobogány.
K dispozici je také Fitness centrum, svět sauny (sauna včetně infrasauny, parní kabiny i ochlazovacího bazénku).
Za poplatek: 2 hřiště na squash, 2 tenisové kurty venkovní, volejbalové hřiště (plážový volejbal), badmintonové hřiště, minigolf, různé wellness a léčebné masáže, kosmetika, solárium, aromaterapie. Venkovní bazény jsou v provozu pouze v letních měsících. Pobyt domácích zvířat není povolen. Parkování je zajištěno přímo před hotelem - zdarma.
Léčebná jeskyně přímo pod budovou hotelu: přístupná je podzemní chodbou přímo z hotelu. Teplota v jeskyni se významně nemění, je poměrně stálá, ovzduší neobsahuje žádné dráždivé faktory, je v podstatě bez prachu s vysokou vlhkostí vzduchu v jeskyni (až 98%) a trvalou teplotou mezi 14-16°C. Vysoká koncentrace kysličníku uhličitého, bezprašný vzduch bez toxických dráždivých látek, nutí dýchací soustavu k hlubší nádechům a výdechům a oba faktory mají samy o sobě léčivý vliv. Doporučená doba pobytu denně cca 2-3 hodiny.
Vstup do léčebné jeskyně v rámci provozní doby pro ubytované klienty CK NEMO tour v ceně pobytu (denně kromě neděle, vždy od 13.00-18.00) - doporučuje se astmatikům, alergikům nebo jen pro další regeneraci.
Koupání: hotelové vnitřní a letní venkovní bazény.

Městečko leží cca 12 km severně od Balatonu, v kotlině Tapolca. Další informace podrobněji v sekci "Popis destinace...:

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD 2- lůžkový pokoj se sprchou nebo vanou a WC, TV+SAT, fén, minibar, klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, některé pokoje s balkonem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost 1 přistýlky pro dítě nebo dospělou osobu. Maximální obsazenost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí + 1 dítě. Na dotaz a za příplatek rodinné pokoje - dva pokoje propojené dveřmi.

Stravování: polopenze

Klimatizovaná hotelová restaurace nabízí maďarskou i mezinárodní kuchyni. Polopenze, snídaně i večeře formou bufetových stolů.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy = 500 km, z Brna = 300 km, z Ostravy 450 Km.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v 1/2 lůžkovém pokoji STANDARD
  • 4x polopenze (snídaně a večeře formou bufetových stolů)
  • zapůjčení županu (jen pro dospělé osoby)
  • volný vstup do Wellness ostrova a sauny (venkovní letní bazén – od června do září - dle počasí)
  • Wi-Fi připojení k internetu
  • vstup do léčivé jeskyně v rámci provozní doby (denně kromě Neděle od 13.00-18.00)
  • parkování.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj na dotaz

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě, osoba starší 18 let/noc (bez záruky, v roce 2020) (příplatek: 1,7 Eur)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 45 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dospělý (příplatek: 70 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dítě do 15 let (příplatek: 50 Kč)

Slevy

  • 1 dítě do 6 let na přistýlce s polopenzí zcela zdarma
  • V období roku 2021 kromě svátečních termínů a letních prázdnin je zakalkulována SLEVA 4=3.
  • Sleva 4=3 s nástupem pouze v NEDĚLI platí v tomto období: 01.09.-23.10., 01.11.-23.12.2021. Sleva již do ceny zakalkulována.