Teplice nad Bečvou - LD Moravan, Nevšední dny, 4 procedury, plná penze a bazén

Číslo pobytu: 370964
5 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 2.12.2019
Doprava: vlastní Strava: plná penze
Ubytování: hotel
Cena od 5 250 Kč
...…Více než lázně, to jsou Lázně Teplice nad Bečvou....
NEMO tour TIPY: špičková kardiorehabilitace, unikátní přírodní léčivý zdroj, ideálná podmínky pro turistiku a cykloturistiku.

"Nevšední dny" - 5 dní/4 noci, PONDĚLÍ - PÁTEK s plnou penzí včetně léčebného programu, který zahrnuje 4 procedury a malou vstupní lékařskou prohlídku.
Pobyt lze čerpat pouze v těchto dnech. Upozornění: léčebný program může být lékařem na základě posouzení zdravotního stavu při vstupní lékařské prohlídce upraven. Jde o krátkodobý léčebný pobytový program zaměřený na osvěžení organismu a regeneraci. Přijeďte vyzkoušet pravou lázeňskou atmosféru a vstřícný personál. I během všedních dní si můžete odpočinout a prožít nevšední chvíle.

Komfortně vybavené lázeňské sanatorium Moravan**** se nachází v poklidné části lázní, obklopeno zelení lázeňského parku. Všechny procedury jsou poskytovány přímo v objektu, vše pod jednou střechou. K dispozici je recepce, kavárna s letní terasou a WiFi připojením, jídelna, moderní Wellness Centrum se Saunovým světem, whirpoolem a krytým rehabilitačním bazénem s masážními tryskami a protiproudem. Mezi procedury poskytované sanatoriem patří např.: uhličité koupele, klasické masáže částečné nebo celotělové, aromamasáže, podvodní masáže, zábaly rašelinové a parafínové, celotělové vířivé koupele, elektroterapie, magnetoterapie, EKG, skupinový tělocvik v tělocvičně nebo v bazénu.
V areálu lázní se nachází také polárium Arktika, další rehabilitační bazén v lázeňském domě Janáček, kavárny, solná jeskyně „Saltika“, bowling, trasy pro Nordic Walking, tenisové kurty, biliard, stolní tenis a solárium.
Koupání: vnitřní rehabilitační bazén v budově sanatoria Moravan.

Lázně Teplice nad Bečvou leží v překrásném prostředí lemovaném řekou Bečvou a obklopeném lesy, cca 2 km od Hranic na Moravě. K léčebným účelům je zde využíván unikátní přírodní zdroj – minerální voda obsahující velké množství oxidu uhličitého se stálou teplotou 22°C. Další informace najdete v "Popisu destinace" ...včetně zaměření lázní.

Ubytování: hotel ****

Lázeňský dům Moravan****
kategorie Standard PLUS, 2- lůžkový pokoj se sprchou nebo vanou a WC, fén, TV+SAT, lednička, župany, telefon a WiFi připojení k internetu, uzamykatelná zásuvka. K dispozici jsou také 1- lůžkové pokoje.
kategorie Exclusive, 2- lůžkový pokoj se sprchou nebo vanou a WC, fén, TV+SAT, lednička, trezor, župany, telefon a WiFi připojení k internetu. K dispozici jsou také 1- lůžkové pokoje.
Pokoje Exclusive na dotaz - za příplatek.

Stravování: plná penze

plná penze - snídaně formou bufetového stolu, oběd a večeře výběrem ze 3 menu. Pobyt začíná večeří a končí poslední den po obědě.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování v LD Moravan - pokoj Standard PLUS
  • 4x plná penze
  • 1x malá vstupní lékařská prohlídka
  • 1x celková uhličitá koupel se zábalem
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x kyslíková terapie + vitamínový nápoj
  • 1x vířivá nožní lázeň
  • Navíc ZDARMA: zapůjčení županu, 1x hodinový vstup do bazénu (ve vyhrazenou dobu).

Cena nezahrnuje

  • za 1/1 pokoj příplatek/noc dle typu pobytu na dotaz

Příplatky

  • povinný místní lázeňský poplatek osoba/den (příplatek: 15 Kč)
  • parkování, za poplatek (platí se také vratná kauce 200 Kč, počet míst je limitován), auto/den (příplatek: 50 Kč)

Výlety

  • Výlety po okolí:
  • Helfštýn: historická zřícenina největšího moravského hradu.
  • Jezernice-Slavíč: jeden z nejdelších železničních mostů v ČR (1847), který se nachází na nejstarší moravské trati vedoucí z polské Bochni do rakouské Vídně.
  • Lešná: dvoupatrový zámek z poč. 17. stol. postavený ve stylu pozdní renesance, přestavěný koncem 19.stol. ve stylu klasicismu a neogotiky.
  • Lipník nad Bečvou: historické náměstí. Renesanční zámek, gotický farní kostel, renesanční zvonice, piaristická barokní kolej s kostelem sv. Františka Serafínského.