Velké Losiny - Wellness Hotel Diana, Nechte to na NÁS, 5 nocí

Číslo pobytu: 627234
6 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 2.11.2022
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 8 300 Kč
Wellness hotel DIANA s výhledem na hřebeny Jeseníků je součástí lázeňského resortu TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny.
Poznejte sílu losinské termální vody.
Hotel se nachází necelé 2 km od lázeňského areálu, nabízí komplexní služby pod jednou střechou a komfortní ubytování v Jeseníkách kategorie standard plus.
Součástí lázeňského areálu je také TERMÁLNÍ PARK s 9 bazény a také tobogány.
Předností hotelu je vyhlášená kuchyně s nabídkou gurmánských specialit z Jeseníků.
Hotelové Wellness centrum - bazén, whirlpool, sauna, fitness a široká nabídka relaxačních procedur.
Vybavení a služby pro děti - 2 dětské koutky, venkovní dětské hřiště, jídelní dětské menu a další. 1 dítě do 5 let na lůžku s rodiči zdarma.

Informace k pobytům - aktuálně poslední informace zveřejněná dne 22.11.2021:
Podmínky pro léčebné pobyty: OČKOVANÍ (14 dní od ukončení schématu) nebo PO COVID 19 ( do 180 dní) bez testů s platným certifikátem nebo DĚTI DO 12 LET BEZ TESTŮ. NEOČKOVANÍ, DĚTI OD 12 DO 18 LET a ROZOČKOVANÍ S NEGATIVNÍM RT- PCR TESTEM do 72 hod. od odběru.
Podmínky pro Wellness a Hotelové pobyty: OČKOVANÍ (14 dní od ukončení schématu) nebo PO COVID 19 ( do 180 dní) bez testů s platným certifikátem nebo DĚTI DO 12 LET BEZ TESTŮ.
DĚTI OD 12 DO 18 LET a ROZOČKOVANÍ S NEGATIVNÍM RT- PCR TESTEM do 72 hod od odběru (nárok na 5 testů/měsíc).
POZNÁMKY: RT- PCR TESTY neposkytujeme na hotelu, klienti se prokazují negativním testem při příjezdu na recepci.
Děkujeme za pochopení, vedení Wellness hotelu Diana.

"Nechte to na nás", relaxační pobyty 6 dní/5 nocí NE-PÁ, ÚT-NE, ST-PO, ČT-ÚT nebo PÁ-ST, možné i v další dny nastoupit - na dotaz. Pobyty zahrnují polopenzi, 4 procedury - přesná specifikace uvedena v ceníku u služeb, které jsou zahrnuté v ceně, volný vstup do bazénu s chrličem, whirpoolu, sauny, fitness. Navíc BONUSY: sleva 50% na vstupy do termálního parku TERMÁLY LOSINY, sleva 50% na vstupné do termálního bazénu v lázeňském hotelu Eliška.

Moderní Wellness Hotel Diana s širokou nabídkou relaxačních procedur a sportovního vyžití, který se nachází cca 2 km od centra termálních lázní Velké Losiny a nedávno vybudovaného termálního parku "TERMÁLY LOSINY". Ideální místo pro Vaší dovolenou s širokou nabídkou vybavení a služeb pro děti. Nekuřácký hotel se nachází nedaleko lázeňského městečka Velké Losiny, na okraji lesa s nádherným výhledem na hřebeny Hrubého Jeseníku. Výborné podmínky pro milovníky sportu (turistika, cykloturistika, lyžování) ale také vhodný pro relaxaci, oddech s velmi dobře vybaveným wellness centrem.
K dispozici je restaurace s letní terasou nabízející krásný výhled, kavárna, výtah, dětský koutek, denní bar a moderní WELLNESS CENTRUM: vnitřní bazén s chrličem, whirpool pro 4 osoby, sauna, relaxační místnost. Součástí je také jávský masážní salon s širokou nabídkou masáží. Velmi dobře vybavené fitness, squash, stolní tenis, dětské koutky, venkovní dětské hřiště, venkovní pergola s grilem a ohništěm. Pes není povolen. Možnost využití PC zdarma v hotelové hale, Wi-Fi zdarma v prostorách restaurace, kavárny a hotelové haly u recepce.
Koupání: hotelový vnitřní bazén (7,5 x 4,5 m), termální bazén v Lázních Velké Losiny (celoročně) a zcela nový unikátní termální areál „TERMÁLY LOSINY“ s léčivou termální sirnou vodou (celoročně).

Termální lázně Velké Losiny patří mezi nejznámější a nejstarší moravské lázně a jsou vyhledávány především pro účinky termálních sirných minerálních vod...více informací v sekci Popis destinace.

Ubytování: hotel ***

Wellness hotel Diana nabízí ubytování celkem v 53 pokojích Standard Plus, z toho ve 2 bezbariérových pokojích a nebo v rodinných apartmá - vhodné prostorové řešení místností pro dovolenou s dětmi. Wellness hotel Diana nabízí celkem 13 rodinných 4-lůžkových apartmá. Hotel s výtahem.
2- lůžkový pokoj STANDARD PLUS se sprchou nebo vanou a WC, TV+SAT, telefon, lednička (minibar na vyžádání). Obsazení pokoje 2 dospělí nebo 2 dospělí s 1 dítětem do 5 let - na lůžku s rodiči.
Rodinné čtyřlůžkové apartmá, 2+2, STANDARD PLUS, ložnice s manželskou postelí a psacím stolem, obývací pokoj s možností přistýlek o velikostech 195 x 80 a 195 x 120 cm, lednička. Koupelna s vanou a WC, fén, župany.
Předsíň s úložným prostorem. Obsazení Apartmánů: 2 dospělí a 1 nebo 2 děti 5-12 let nebo 2 dospělí a 1 nebo 2 další osoby starší 12 let (cena na dotaz).

Stravování: polopenze

Hotelová restaurace s letní terasou. Menu restaurace obsahuje jídla místní i mezinárodní kuchyně, k dispozici široká nabídka moravských i zahraničních vín. V restauraci nechybí vybavení a služby pro děti včetně dětského menu, židliček, příborů a prostírání.
Polopenze, snídaně formou bufetového stolu a večeře výběr z menu, zeleninové saláty.

Doprava: vlastní

pobyt s polopenzí - příjezd (check-in), pokoj k dispozici od 14:00 hod, - pobyt začíná večeří.
Odjezd (check-out) do 10:00, ukončení pobytu, končí se poslední den snídaní.

Příjezd autem - parkování před hotelem zdarma - parkovací místa se nerezervují.

Cena zahrnuje

  • 5x ubytování v 2-lůžkovém pokoji Standard
  • 5x polopenze (snídaně formou bufetu a večeře výběr z menu)
  • zapůjčení županu
  • volný vstup do hotelového wellness centra - bazénu, whirpool, sauna, fitness a stolní tenis
  • 1x přísadová koupel
  • 1x klasická masáž částečná
  • 1x perličková koupel
  • 1x rašelinový zábal
  • parkování.
  • Navíc BONUSY: připojení k internetu Wi-Fi, 50% sleva na vstup do termálního parku TERMÁLY LOSINY, 50% sleva na vstup do termálního bazénu v lázeňském hotelu Eliška.

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek osoba/den (příplatek: 20 Kč)

Slevy

  • 1x dítě do 5 let zdarma bez služeb (bez stravy a spí na lůžku s rodiči)
  • 50% sleva na vstup do termálního parku TERMÁLY LOSINY
  • 50% sleva na vstup do termálního bazénu v lázeňském hotelu Eliška.

Velké Losiny

Termální lázně Velké Losiny patří mezi nejznámější a nejstarší moravské lázně a jsou vyhledávány především pro účinky termálních sirných minerálních vod. Lázeňský areál je situován v překrásném parku a jeho součástí je vnitřní termální bazén přímo v hlavním lázeňském hotelu Eliška a zcela nový vloni otevřený termální areál „TERMÁLY LOSINY“...více informaci v popisu "Velké Losiny".