Zalakaros - Hotel Park Inn, 2 noci, ALL INCLUSIVE, prodej 2021

Číslo pobytu: 551931
3 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: all inclusive
Ubytování: hotel
Cena od
Prodej 2021 - další nedávno postavený moderní hotel Park Inn propojen s termálními lázněmi Gránit - v županu přímo k bazénům...
Vstup do termálních lázní v ceně pobytu.
Komfort a pohodlí. NEMO tour TIP.
Až 2 děti do 6 let s ALL INCLUSIVE zdarma (na pokoji minimálně s 2 plně platícími osobami).
Vhodné pro rodiny s dětmi.
Žádné stornopoplatky kvůli Covidu.

Rezervujte bez obav s GARANCÍ COVID-19 a o peníze nepřijdete.
Abyste mohli svoji dovolenou plánovat a rezervovat bez obav, připravili jsme pro Vás ve spolupráci s hotelem Park Inn exkluzivní nabídku pobytů se zárukou. U těchto pobytů Vám garantujeme, že pokud nastane v souvislosti s koronavirem nenadálý problém, kvůli kterému nebudete moci na dovolenou odjet, o své peníze nepřijdete. Pokud před Vaším odjezdem na dovolenou nastane některá ze 3 situací omezující cestování do dané země (uzavření hranic, státní orgány nedoporučují cestovat do dané lokality a nebo je vyžadován test/karanténa), můžete pobyt bez obav stornovat a to nejdříve 6 a nejpozději 3 dny před nástupem na pobyt a my Vám vrátíme peníze v plné výši do 72 hodin.

Pobyty v této nabídce s All Inclusive, 3 dny/2 noci, libovolně během týdne včetně víkendů - kromě období letních prázdnin - období od 14.06.-29.08.2021 a také kromě období svátků.

SPECIÁLNÍ CENY VE SVÁTEČNÍM OBDOBÍ VČETNĚ VELIKONOC - pobyty minimálně na 4 dny/3 noci:
Jedná se o následující "Sváteční období" v roce 2021: 12.03.-15.03., 02.04.-05.04. (Velikonoce), 21.05.-24.05., období od 22.10.-01.11.2021.

Relaxační pobytu s ALL INCLUSIVE zahrnuje:
07.00 - 10.00 Snídaně formou bufetu
10.30 - 11.30 Brunch (pozdní snídaně)
12.00 - 15.00 Oběd formou bufetu
15.30 - 17.00 Odpolední občerstvení
18.00 - 21.30 Večeře formou bufetu
Nápoje v rámci All Inclusive
Neomezená konzumace nápojů v rámci ALL INCLUSIVE v době od 07.00 do 21.30: různé nealkoholické nápoje z automatu (džusy, káva, voda, ochucené nealko nápoje), široká nabídka čajů, točené pivo a víno.

Nedávno postavený, moderní a velmi elegantní 4* hotel s výjimečně stylovým prostředím typickým pro řetězec hotelů Park Inn, je situován přímo u termálních lázní Gránit. V hotelu je k dispozici restaurace, terasa, Lobby & Lounge Bar, videohry, šipky, uzavřené parkoviště a podzemní garáže (za poplatek). Hotel přímo propojen spojovací chodbou s areálem veřejných termálních lázní Gránit – volný neomezený vstup v ceně všech pobytů. Díky výbornému zázemí je hotel obzvláště vhodný pro lázeňské, wellness, léčebné a relaxační pobyty. Hotel nabízí až 210 2-lůžkových pokojů STANDARD s možností 1 přistýlky (cca 26 m2), 26 apartmánů (Suite, cca 46 m2). K dispozici jsou také bezbariérové pokoje a propojené pokoje STANDARD. Všechny pokoje mají balkon.
Koupání: volný, neomezený vstup do veřejného areálu termálních lázní a bazénů Gránit (v den příjezdu od 15:00, v den odjezdu do 12:00). CK NEMO tour není zodpovědná za případnou odstávku některého z bazénů v areálu - klient nemá nárok na kompenzaci služeb, pokud jsou dostupné další bazény v areálu lázní.

ZALAKAROS, situovaný v západním Maďarsku, jen cca 40 km od Balatonu je jedním z největších maďarských lázeňských středisek. Termální léčivá voda byla objevena před 50 lety. Vyvěrá o teplotě 85-96°C a má ze všech maďarských lázeňských vod nejvyšší obsah fluoru. Patří do skupiny sirnatých léčivých vod a je velmi účinná při léčení revmatických onemocnění, léčení pooperačních stavů, pro léčení nemoci pohybového aparátu, zánětu dásní, chronických zánětů kloubů, gynekologických onemocnění a jiných.
V lázeňském areálu Gránit, který je oblíbený především u rodin s dětmi, je k dispozici více než 4000 m2 vodní plochy uprostřed rozsáhlého a zalesněného parku s bazény o teplotě 27-36°C. K dispozici termální bazény, vnitřní i venkovní zážitkové bazény, Dětský svět, tobogány a letní bazén s vlnobitím. Podrobněji v "Popisu destinace".

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD (cca 26 m2), moderně zařízený, se sprchou a WC, TV+SAT, trezor, fén, klimatizace, WiFi připojení k internetu, všechny pokoje s balkonem s posezením. Možnost 1 dětské přistýlky nebo postýlky, nebo 1 přistýlky pro dospělou osobu. Maximální obsazenost 3 dospělé osoby nebo 2 dospělí + 1 případně 2 děti (s tím, že jedno je na přistýlce a druhé dítě bez nároku na lůžko/přistýlku). Do 6 let zdarma, v doprovodu 2 dospělých osob na pokoji.
RODINNÝ POKOJ (za příplatek): v případě objednání "rodinného pokoje" hotel poskytne buď 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo apartmán SUITE s jednou ložnicí a obývacím pokojem s možností 2 přistýlek. Hotel předem negarantuje, kterou z těchto 2 variant poskytne. Kalkulace rodinného pokoje/noc je následující: 2x řádné (pevné) lůžko + příplatek za rodiinný pokoj + cena přistýlek. Podrobnější informace ohledně kalkulace ceny včetně příplatku za rodinný pokoj Vám rádi sdělíme na vyžádání.
Počet pokojů, na které se vztahuje SLEVA 4=3, 5=4 nebo 7=6 je omezen. To znamená, že pokoje na daný termín mohou být ještě k dispozici, ale nebude možné již na ně uplatnit zvýhodněnou SLEVOVOU AKCI!

Stravování: all inclusive

07.00 - 10.00 Snídaně formou bufetu
10.30 - 11.30 Brunch (pozdní snídaně)
12.00 - 15.00 Oběd formou bufetu
15.30 - 17.00 Odpolední občerstvení
18.00 - 21.30 Večeře formou bufetu
Nápoje v rámci All Inclusive
Neomezená konzumace nápojů v rámci ALL INCLUSIVE v době od 07.00 do 21.30: různé nealkoholické nápoje z automatu (džusy, káva, voda, ochucené nealko nápoje), široká nabídka čajů, točené pivo a víno.

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy=cca 560 km, z Brna=cca 360 km, z Ostravy=cca 500 km.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v standardním 2-lůžkovém pokoji s možností 1 přistýlky
  • 2x ALL INCLUSIVE
  • vstup do termálních lázní Gránit a jeho bazénů - dle sezóny (kromě světa saun)
  • volný vstup do fitness
  • zapůjčení županu (jen dospělí) a osušky
  • dětský koutek v hotelu (bez dozoru)
  • WiFi připojení.

Cena nezahrnuje

  • příplatek za 1/1 pokoj nebo příplatek za rodinný pokoj na dotaz.

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek placený na místě v roce 2021 (bez záruky), osoba nad 18 let/noc (příplatek: 2 Eur)
  • parkování, auto/noc (příplatek: 6 €)
  • pes za poplatek/noc (příplatek: 12 €)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dospělý (příplatek: 45 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dospělý (příplatek: 70 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A30 PANDEMIC/den/dítě do 15 let (příplatek: 50 Kč)

Slevy

  • jedno dítě do 6 let na přistýlce s polopenzí zdarma
  • dětská postýlka zdarma

Zalakaros

Městečko se nachází na idylickém místě jihozápadního cípu jezera Balaton, v překrásném přírodním prostředí, v bezprostřední blízkosti přírodní rezervace Malého Balatonu (Kis-Balatonu). Balaton vzdušnou čárou je pak vzdálen cca 25 km. Zalakaros je obklopený vinicemi a ovocnými sady, lesy a loukami, nádhernými kopci a tichými rybníky. Poznejte nádheru venkova po mnoha lákavých stezkách, po kterých se můžete vydat pěšky nebo také na kole.