Luhačovice - Vila Valaška/Luxury Spa+Wellness, Relax v týdnu, 3 nebo 4 noci

Číslo pobytu: 443483
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: apartmán
Cena od
Klidné prostředí, blízko lázeňského parku a kolonády. Vodní relaxační centrum a nabídka až 60 procedur. 9 luxusně zařízených apartmánů.
Vila Valaška je součástí moderního komplexu několika vzájemně propojených budov: Vila Antoaneta, Vila Petřín a Vila Pernštýn, doslova pár desítek kroků od vstupu do lázeňského parku - NEMO tour TIP.


Prodloužený víkend v lázních relaxační pobyt 4 dny/3 noci, nástup ČTVRTEK - NEDĚLE (uvedeno v ceníku). Polopenze, 3 relaxační procedury, zapůjčení županu (kategorie Luxury Spa and Wellness) a také volný vstup do vodního relaxačního centra.

Luxury Spa & Wellness VILA VALAŠKA****, kulturní památka Vila Valaška je dílem vynikajícího slovenského architekta Dušana Jurkoviče. Byla postavena roku 1907 ve stylu lidové secese a patří mezi jeho nejvýznamější stavby v Luhačovicích. V letech 2008-2009 prošla náročnou rekonstrukcí. Vila Valaška leží v klidné čtvrti Luhačovic v blízkosti parku a je součástí moderního komplexu několika vzájemně propojených budov: Vila Antoaneta, Vila Petřín a Vila Pernštýn, doslova pár desítek kroků od vstupu do lázeňského parku.
V hotelovém komplexu je k dispozici restaurace s nabídkou vynikající české i mezinárodní kuchyně, lobby bar, vodní relaxační centrum ve Vile Antoaneta, výtah (ve vile Antoaneta a Vile Valaška), vinný sklep v hotelové zahradě. Široká nabídka více jak 60 lázeňských a wellness procedur, komplexní služby pod jednou střechou. Odborná péče o Vaše zdraví, lékařská ordinace a zdravotnická služba zajištěna. Dětský koutek s minikinem a venkovní dětské hřiště. Rodinnou atmosféru Vily ocení i mladší generace a rodiny s dětmi. Objekt je nekuřácký.
Ubytování zajištěno v luxusních apartmánech jedno a dvoulůžkových, LCD TV+ SAT, každý z nich má svoji šatnu, ložnici, obývací pokoj, koupelnu, WC, klimatizaci, připojení k internetu a minibar.
Koupání: vnitřní relaxační centrum ve Vile Antoaneta (vnitřní bazén s protiproudem, sauna, parní lázeň, whirpool, sluneční terasa). Dále letní venkovní koupaliště Duha na břehu luhačovické přehrady s plaveckým bazénem, skluzavkou, tobogánem, bazénem s vodními atrakcemi. Plovárna v centru Luhačovic - plavecký i zážitkový bazén, dětský bazén, divoká řeka, whirpool... s celoročním provozem.

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D. Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína. podrobněji v popisu destinace

Ubytování: apartmán

Nabízí ubytování v luxusních apartmánech, LCD TV+ SAT, každý z nich má svou šatnu, ložnici, obývací pokoj, koupelnu s vanou, WC + bidet, individuálně nastavitelnou klimatizaci, připojení k internetu WiFi i ADSL, minibar. Zapůjčení županu v ceně pobytu.

Stravování: polopenze

polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu, ovocné a zeleninové saláty, ovoce. Pobyt začíná večeří a končí snídaní.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 3x nebo 4x ubytování v apartmánu LUXURY SPA & WELLNESS
  • 3x nebo 4x polopenze (snídaně, večeře)
  • 1x lékařská konzultace
  • zapůjčení županu
  • pobyt 3 noci zahrnuje 2 procedury: 1x klasická masáž s éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž s břečťanovým gelem, 1x relaxační zábal (např.kokos, čokoláda, med, bylinky)
  • pobyt 4 noci zahrnuje 3 procedury: 1x klasická masáž s éterickými oleji částečná nebo anticelulitidová masáž s břečťanovým gelem, 1x bylinková koupel, 1x relaxační zábal (např.kokos, čokoláda, med, bylinky)
  • Navíc ZDARMA: volný vstup do vodního relaxačního centra, venkovní parkování.

Cena nezahrnuje

  • parkování u vily, venkovní, v uzavřeném dvoře, zdarma

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek/noc, platí se na místě (příplatek: 15 Kč)
  • parkování v podzemních garážích, auto/noc (příplatek: 100 Kč)

Luhačovice

Luhačovice, jedny z nejkrásnějších lázní v České republice a čtvrté největší lázně u nás s volně přístupnými léčivými minerálními prameny a nezaměnitelnou architekturou D.Jurkoviče leží v oblasti jižní Moravy, cca 20 km od Zlína.