Poděbrady, Hotel Zámeček - Prodloužený Zámecký víkend

Číslo pobytu: 473999
4 - denní pobyt Nejbližší odjezd:
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od
"Na srdce jsou Poděbrady".
Oblíbené lázně - vše v dosahu. Hledáte prodloužený víkend a k tomu na "Zámečku"?


Prodloužený Zámecký Víkend, 4 dny/3 noci, ČTVRTEK - NEDĚLE. Přijeďte do lázní a prožijte prodloužený víkend plný relaxace a odpočinku. Okolí krásného města Poděbrad vybízí k romantickým procházkám v přírodě podél řeky Labe či lázeňským parkem. Nástup na pobyt ve čtvrtek nejpozději v 13.00 hod.

Hotel Zámeček**** - je situován v krásném prostředí lužního lesoparku na břehu Labe a je vzdálen cca 400 m od centra města a kolonády. Areál hotelu je tvořen hlavní budovou (49 pokojů) a dependancí (cca 13 pokojů, odkud se dochází do hlavní budovy na procedury a stravu). K dispozici je restaurace, kavárna a bar. Krásný Modrý salonek, který je součástí hotelu, zve k příjemnému posezení s kávou a zákusky. V budově vlastní BALNEOCENTRUM (masáže, koupele, infrasauna). Na některé procedury je potřeba dojít do Centrálních nebo Letních lázní. Hotelový komplex nabízí komfort 4* hotelu, uspokojí i náročnější klientelu. K dispozici jsou moderní, komfortně vybavené pokoje s kompletním příslušenstvím, TV+SAT, telefonem a minibarem. Domácí zvířata - menší plemena psů jsou akceptována (za poplatek). Pobyt s domácím zvířetem je nutné avizovat při rezervaci a objednávce pobytu. Lázně Poděbrady a.s. si vyhrazují právo pobyt domácích zvířat odmítnout. V suterénu hotelu se nachází wellness centrum, posilovna a ping-pongový stůl. Sport: půjčovna jízdních kol (za poplatek) případně možnost úschovy vlastních kol (bez poplatku). Hotel Zámeček je v blízkosti lesoparku přímo u cyklostezky podél Labe. V okolí rovněž in-line stezky, také tenis (recepce zajistí rezervace časů a místa), relaxační bazén (v Zimních Lázních, poplatek). Hotel je nekuřácký.
Koupání: vnitřní rehabilitační bazén v budově Zimních Lázní (za poplatek). Organizované rehabilitační cvičení v teplé vodě pro cca 8-10 osob pod vedením rehabilitačního pracovníka. Teplota vody cca 32°C, v letních měsících cca 28°C (informace v recepci hotelu nebo přímo na místě v bazénu Zimních Lázní.

Lázně Poděbrady se specializují na léčbu všech onemocnění srdce, cévní choroby, vysoký krevní tlak, končetinové onemocnění žil, tepen i křečových žil. Léčebná péče u jednotlivých programových balíčků zaměřena na omezení rizik vysokého krevního tlaku, vyšší hladiny cholesterolu a dalších onemocnění srdce. Lze jej využít i jako ekvivalent komplexní lázeňské péče pro doléčení funkčních poruch periferních tepen, stavů po trombózách nebo revaskularizačních operacích na cévním systému. Stejně tak je vhodný pro každého, kdo má zájem o své zdraví. Další podrobné informace včetně "Zaměření lázní" najdete v Popisu destinace....

Ubytování: hotel ****

Hotel Zámeček**** - pokoje jsou vybaveny TV+SAT, telefonem, připojením na internet, minibarem a koupelnou se sprchou nebo vanou a WC. Nástup na pobyt v 13.00 hod.

Stravování: polopenze

Snídaně vždy formou bufetu, večeře výběrem z tříchodového menu v rámci polopenze, kaloricky i dietně vyvážená strava.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v 4* lázeňském hotelu Zámeček
  • 3x polopenze
  • 1x uhličitá koupel
  • 1x přísadová koupel (růžová)
  • 1x částečná masáž přísadová (Aloe Vera)
  • 1x remineralizační a zpevňující zábal "Vital"
  • 1x infrasauna
  • 1x parafínový zábal na ruce
  • 1x poukázka do kavárny.

Příplatky

  • parkování, auto/noc (pobyt 3 noci) (příplatek: 70 Kč)
  • povinný lázeňský poplatek/noc platí se na místě (příplatek: 15 Kč)
  • pes za poplatek/noc (příplatek: 150 Kč)
  • 1/1 pokoj/osoba/noc v období do 30.03. a od 01.11.-19.12. (příplatek: 200 Kč)
  • 1/1 pokoj/osoba/noc v období od 02.04.-31.10. (příplatek: 300 Kč)

Výlety

  • Okolí lázeňského města Poděbrady nabízí širokou škálu přírodních krás, kulturních a historických míst. Leží zde několik chráněných krajinných oblastí, ze kterých mezi nejvýznamnější patří Český ráj, rezervace UNESCO Křivoklátsko nebo geologicky zajímavý Český kras se známými Koněpruskými jeskyněmi. Kraj je proslaven i vzácnými památkami – patří mezi ně především Hrádek u Nechanic, Karlštejn, Křivoklát, Konopiště, Kokořín, Český Šternberk. Město, které bezpochyby stojí za návštěvu, je Kutná Hora, která je zapsána na seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO.