Sárvár - Hotel Danubius Health Spa Resort Sárvár, 7 nocí, sleva 7=6 celý rok 2019

Číslo pobytu: 529978
8 - denní pobyt Nejbližší odjezd: 2.12.2019
Doprava: vlastní Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Cena od 11 770 Kč
Vlastní hotelové lázně včetně termálních bazénů a saun - v ceně pobytu.
Pár kroků od botanické zahrady a přírody, která léčí. Komfort a pohodlí. NEMO tour TIP.
V období prázdnin od 1.7.-31.8.2019 1x dítě do 6 let na přistýlce s polopenzí zdarma.

Rekreační pobyt 6 dní/5 nocí libovolný den nástupu. V cenách již zakalkulována SLEVA 7=6 kromě Velikonoc a dalších svátečních termínů.
Velikonoce a další sváteční pobyty na dotaz.

Plánované uzávěry některých bazénů v roce 2019 z důvodu jejich údržby a čištění:
Zážitkový bazén: 13.03., 12.06., 11.09., 04.12.2019
Vnitřní termální bazén: 13.03., 12.06., 11.09., 04.12.2019
Venkovní termální bazén: 06.03., 05.06., 04.09., 11.12.2019
Poznámka: hotel si vyhrazuje právo termíny operativně změnit - aktuálně na našem webu.

4*, příjemně působící hotel Danubius Health Spa Resort Sárvár se nachází jen pár minut chůze od centra města a jeho dominanty středověkého hradu. V těsném sousedství, doslova na jeho hranici, se rozprostírá nádherná botanická zahrada o rozloze 10 ha s mnoha vzácnými druhy stromů a keřů. V hotelu je k dispozici: restaurace s letní terasou, atriová kavárna „Espresso“, zahradní bar u hotelového bazénu (pouze v letním období), směnárna, obchod se suvenýry, turistický a informační servis, knihovna, manikúra, pedikúra a kosmetický salon, WiFi připojení k internetu v celém hotelu (zdarma), výtahy. Součástí resortu jsou HOTELOVÉ LÁZNĚ, soustava vnitřních a venkovních bazénů s celkovou plochou 104 m2 - vnitřní termální bazén (36°C, 12x8 m), venkovní - zahradní bazén s termální vodou (28-32°C, 13x8 m) a zážitkový bazén, saunový svět s finskou saunou, infrasaunou, aroma kabinou a parní jeskyní. K vybavení hotelových lázní patří také Danubius Premier Fitness studio, vyhřívaná odpočívací lavice, odpočívárna s terasou a vstupem přímo do botanické zahrady.
Bohaté sportovní vyžití: jogging v zámeckém „Royal parku“ stolní tenis, badminton, deska na košíkovou, zahradní šachy, procházky a stromová terapie v Royal parku (v ceně pobytu), Nordic walking, půjčovna kol (za poplatek). Balneologické lázeňské centrum v objektu resortu s procedurami, které jsou nabízeny za poplatek: podvodní masáže, elektroterapie, bahenní zábaly, inhalace, masáže, koupele.
Koupání: hotelové lázně - Vodní a Saunový svět. Termální areál lázní a koupaliště v Sárváru cca 500 m od hotelu.

Sympatické městečko Sárvár se nachází v západní části Maďarska. Dominantní hrad s kamenným mostem, botanická zahrada, mezinárodní folkórní festival a různé tématické trhy pozvedávají kulturní i společenský význam města. Moderní komplex termálních lázní na skutečně světové úrovni byl otevřen v roce 2002 a rozprostírá se nedaleko centra městečka... Podrobněji v "Popisu destinace".

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD, cca 20 m2, s vanou příp. sprchou a WC, TV+SAT, telefon, fén, lednička. Některé s balkonem nebo francouzským oknem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost 1 dětské přistýlky nebo dětské postýlky. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé osoby + 1 dítě. Část pokojů jsou nekuřácké. Pokoje vybaveny starším nábytkem.
2- lůžkový pokoj GUESTROOM s výhledem do Arboreta - botanické zahrady,, cca 20 m2, s vanou příp. sprchou a WC, TV+SAT, telefon, fén, lednička. Některé s balkonem nebo francouzským oknem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost 1 dětské přistýlky nebo dětské postýlky. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé osoby + 1 dítě. Část pokojů jsou nekuřácké. Na vyžádání, cena na dotaz.
2- lůžkový pokoj SUPERIOR,, cca 20 m2, s vanou příp. sprchou a WC, TV+SAT, telefon, fén, klimatizace, lednička. Pokoje kompletně renovované, některé s balkonem nebo francouzským oknem (CK pokoje s balkonem negarantuje). WiFi připojení. Možnost 1 dětské přistýlky nebo dětské postýlky. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé osoby + 1 dítě. Na vyžádání, cena na dotaz. Nelze ubytovat s pejsky. Výhled na parkoviště nebo na termální bazén nebo na ulici Rákoczi - konkrétní výhled nelze garantovat, pouze Vaše přání při objednávce nahlásíme (týká se všech pokojů).
RODINNÝ POKOJ: dva samostatné 2- lůžkové pokoje propojené dveřmi, každý z nich má koupelnu se sprchou a WC, TV+SAT a další standardní vybavení. Podrobnější informace ohledně kalkulace ceny např. 2 dospělí + 2 děti Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Stravování: polopenze

polopenze - rozšířená, snídaně i večeře formou bufetu, v rámci polopenze k obědu polévka

Doprava: vlastní

Vzdálenost z Prahy = 460 km, z Brna = 260 km, z Ostravy 440 km.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování v 2-lůžkovém pokoji STANDARD (pokoje GUESTROOM s výhledem do parku a SUPERIOR na vyžádání, cena na dotaz)
  • 7x rozšířená polopenze, snídaně i večeře formou bufetu, v rámci polopenze k obědu polévka
  • zapůjčení županu (jen pro dospělé osoby)
  • volný vstup do všech hotelových vnitřních i venkovních bazénů včetně termálního
  • volný vstup do Saunového světa
  • volný vstup do fitness
  • procházky a stromová terapie v Royal Parku (Arboretum)
  • parkování.

Příplatky

  • povinný lázeňský poplatek na místě,osoba/noc (příplatek: 1,7 Eur)

Slevy

  • dětská cena v období prázdnin (01.07.-31.08.2019): dítě 6-14 let na přistýlce s polopenzí/noc (sleva: -800 Kč)
  • dítě do 6 let na přistýlce v době prázdnin (01.07.-31.08.2019)
  • SLEVA 7=6 v období celého roku 2019 je v cenách již zohledněna